06 March 2017

DETOX USUS DENGAN HERBLAX SHAKLEE






Assalamualaikum w.b.t semua,

Lama dah tak jenguk blog pink Yaya ni..rindu sangat nak menulis macam dulu. Menulis benda merepek repek . Lately Yaya perasan sesuatu pada wajah. Kalau dulu kerap naik jerawat besar-besar dalam sebulan mesti ada. Bukan masa nak period saja. Tak period pun keluar. Geramnyaa rasa yelahh bila masa nak merasa kulit bersih haaaa kalau asik naik jerawat kan. Walaupun orang cakap kalau naik jerawat tu tanda masih muda. HAHAHAHA.

Sekarang ni jerawat jarang pulak naik sebab apa eh? sebab detoks ke? bila baca- baca blog rupanya betulahhh kalau kita detoks usus kita kesanya pada kesihatan dalaman dan juga luaran akan terserlah rupaanya.

Image result for detoks usus

Ini contoh usus yang besih, usus kotor dan usus sakit. So kita nak yang mana satu? hmmm bila fikir-fikir balik.

Bukan penapis air je kena service
Bukan air cond je kena servis
Bukan kereta je kena servis
USUS pun kena servis ye !
.
Sepanjang 3 bulan tahun 2017 ni pernah tak korang servis usus means detox la senang cerita. Mesti ada yang pernah detox dan tak pernah kan.
.
Bagi Yaya sendiri yang kurang jaga sangat bab pemakanan ni memang WAJIB la servis usus ni sebab makanan yang tak sihat memang penuh dengan toksin toksin yang boleh menyebabkan
 Badan lesu tak bermaya
 Muka berjerawat dan kusam
 Sembelit
 Berat badan berlebihan
 Nafas berbau
Bila kita detox usus proses nyahtinjaan berlansung dengan baik, badan rasa RINGAN, perut KEMPIS dan badan pun senang nak KURUS.. Supplement dan makanan yg kita makan pun dapat diserap nutrisi nya secara maksima sbb usus BERSIH.. Ada yang ada masalah pencernaan and penyahtinjaan ke? Senang cerita yang SUSAH MEMBUANG!

No automatic alt text available.
Yaya paling suka detoks dengan HERBLAX shaklee !memang best gila tak perlu nak minum-minum air teh yang tak sedap. Air detox yang bersayur-sayur tuuu just telan 4 biji sebelum tidur Insyaallah esok paginyaa lajuuu je ke tandas. Tapi bukan yang jenis sakit-sakit tu..Jenis smooth jee..Best gilaaa feeling dia. hahahah. 
.
Dan PART PALING BEST perut ku terasa makin kempis #herblax
.
Jangan segan silu meh hubungi Yaya meh.. Yaya tolong awak flushhh away semua hat tak diperlukan tu :)
.
Nak detox usus meh whatsapp sini 👇🏻
.
017-931 3997

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^