02 November 2016

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE YANG BEST !

Assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi semua

Siapa yang jenis suka tukar pencuci muka? haaa meh sep sikit !! kita memang geng, Yaya memang jenis suka tukar- tukar pencuci muka. Cakap je pencuci muka mana yang belum pernah try, Local product yang putihkan muka dalam masa 3 hari pun yaya try, Lepas tu sedia laa kulit mengelupas seminggu. Huhu memang la beauty is pain buttt its too sakit beb ! memang dah rasa..
.

Yaya pernah pakai T*BI** memang flawless la muka, Lepas tuuu ntah macam mana tumbuh la jeragat kecil huhu sedih wooo memang kalau pakai lama- lama akan effect la. Mula mula memang cantik tapi sampai sekarang jenuh nak pulihkan muka. Sebab obsessed sangat nak cantik macam Neelofa hahahah. too melampau kan.

So Yaya dah decided ! buat keputusan untuk sepanjang hayat nak pakai skincare Nutriwhite Shaklee sebab ianya dari bahan semulajadi. Yaya dah tak larat nak sapu bahan kimia kat muka ni. Habis muka memang teruk sekarang. Hope lepas istiqamah pakai facial cleanser ni okay la semula kulit muka ku.

Apa yang best pasal  Nutriwhite Deep Gentle Facial Cleanser ni


  • Pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Ekstrak Rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus menegangkan kulit.
  • Alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin
  • Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit
  • Menyegarkan dan lembut pada kulit. 

Paling best facial cleanser ni memang jimat ! picit sikit je letak air sikit berbuihhhh laa..memang tahan 7-8 bulan tauu

Berminat nak dapatkan Gentle Deep Foaming Cleanser ni boleh hubungi Yaya ye,

Yaya akan guide cara pemakaian skincare Nutriwhite

YAYA SHAKLEE
017-9313997

Your Health & Beauty Consultant

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^