16 October 2016

SIAPA YANG SESUAI AMBIL ESP SHAKLEE



SIAPA YANG SESUAI AMBIL ESP 
.
🌹Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
🌹Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
🌹Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
🌹Nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌹Nak kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang.
.
🌹Nak kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
🌹Nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
🌹Nak puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
Berminat? boleh order kita consult sampai jadi okay !!
.
Yaya Shaklee
017 9313997
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^