09 October 2016

RESEPI ESP SHAKLEE DAN SUSU KURMA FARM FRESH

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ๐Ÿค—๐Ÿค—
Kepada semua penggemar tegar esp shaklee mesti dah pernah cuba minum ESP dengan macam2 benda kann..buat smoothie laa dan macam2.
.
.
Tapi harini yaya nak share cuba korang campur ESP DAN SUSU KURMA FARM FRESH
RASA 5 ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ.Memang best gilaa okay..cukup khasiat


.
.

Sebelum tidur memang yaya akan minum ESP dulu.. bekalan untuk Zafran nak menyusu malam ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

Yaya jenis suka minum ESP campur dengan benda lain tak kisah la dengan milo ke. horlicks ke. tak pun ESP SAHAJA pun dah ok.
.
.
Tapi malam ni saja nak try dengan susu kurma farm fresh sebab baru beli tadi kannnn..and guess what sedap gila okay ๐Ÿ˜‹ sedap sangat sangat huhu
.
.
Semua pun tahu ESP ni banyak khasiat kannn


KHASIAT ESP
===========

Kenapa ramai yg sukakan ESP?

๐ŸŒธESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

๐ŸŒธESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih

๐ŸŒธBagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu yang pekat

๐ŸŒธBagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum

๐ŸŒธCepat kenyang dan membantu dalam penurunan berat badan.

๐ŸŒธMembantu menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.


So kepada penggemar ESP boleh la try resepi ni hahaha sure korang tdo nyenyakk berdengkor2

Yaya jual ESP sahaja ye susu kurma yaya tak jual ๐Ÿ˜‚

Yaya Shaklee
017 9313997
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^