16 October 2016

HERBAL BLEND PENAWAR RUAM, ECZEMA, DAN MASALAH KULIT

Assalamualaikum w.b.t 

Harini yaya nak share satu krim yang memang best gila sebab satu rumah boleh pakai dari anak, emak, dan semuanyaa kecuali jangan lah kasi kucing korang pulak pakai haha.

HERBAL BLEND MEMANG MULTIFUNCTION ğŸ‘ğŸ¼


Haaaa, mesti ramai orang kenal krim ini kan? Krim paling laku macam pisang goreng panas. Selalu out of stock dekat branch. Siapa nak, kena bagitahu awal2 yea. ğŸ˜‰ ğŸ˜‰ ğŸ˜‰ . Sebab selalu restock je mesti habis. huhu promot je krim ni habis 
.
Herbal Blend ini sememangnya sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan sangat2 JIMAT. .Harga pun murah jeeee

Yaya memang sediakan Herbal Blend Cream ni dkt rumah bila anak terkena gatal gatal, ruam, atau merah tiba2. Boleh tahan 5-6 bulan penggunaan. Jimat sangat2! .
.
👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.
Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema. Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan.
.
👏Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu.
.
👏Menghilangkan parut.
Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang.
.
👏Ruam pada bayi.
Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Ruam susu pun sesuai. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam.
.
👏Tumit kaki merekah dan bibir kering
Kalau tumit kaki merekah memang sangat sesuai letak krim ni. Jangan terkejut plak kaki korang halus cam baby. Tapi kena kerap sapu lah terutama time tido. Sebelum tidur pun boleh sapu pada bibir yang kering.
.
Krim Herbal Blend Multi-Purpose Shaklee.🍃
.
Apa kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose ini?

.
Krim ini diestrak daripada HERBA SEMULAJADI yang menenangkan. Ianya BEBAS dari sebarang bahan kimia (sayNO to Paraben). 
.
DINGIN, BERMENTOL dan TIDAK BERMINYAK.
.
Ianya telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher. Dan semestinya dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM.
.
Apa bahan-bahan yang terkandung dalam krim Herbal-Blend ini?
.
🍃ROSEMARY LEAF
– musuh bagi serangga, nyamuk, lalat, ulat dan kumbang
.
🍃HORSE CHESTNUT SEED
-merawat alergi pada kulit, eczema
.
🍃CHAMOMILLA RECUTITA
-untuk kulit sensitif, mengurangkan kemerahan kulit, menenangkan, melegakan keradangan
.
🍃SAGE LEAF
– merawat masalah jangkitan kulit gigitan serangga
.
🍃YARROW
– menyembuhkan luka, selsema dan demam
Apa fungsi Herbal Blend Multi-Purpose ini?
.
🌿Melembutkan kulit/tumit kasar
🌿Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / ruam di muka atau kepala
🌿Menghilangkan luka dan sesuai untuk eczema
🌿Melegakan gigitan serangga/nyamuk
🌿Merawat kulit gatal
🌿Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌿Losyen harian untuk kulit kering
🌿Krim urut badan lenguh
🌿Merawat kesan luka melecur
🌿Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
.
Krim ini selamat dan sesuai digunakan untuk seisi keluarga
.
Herbal blend ni best tau kalau korang ada masalah ruam,ekzema,kulit gatal,tumit pecah &etc😊
.
Fungsi Herbal Cream Shaklee
.
🌸Melembutkan kulit yang kasar
🌸Membaiki kulit-kulit pecah
🌸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit
🌸Menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox
🌸Menghilangkan ruam pada bayi
🌸Sebagai losyen bagi kegunaan harian
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan
.
Herbal blend ni sesuai untuk:
.
Bayi
lelaki mahupun wanita
Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi







Dapatkan harga TERBAIK hanya dengan Yaya,
.
YOUR TRUSTED SID
Wassap : 017-9313997

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^