05 October 2016

ESP SHAKLEE milk booster paling berkhasiat

ESP SHAKLEE 💪🏻💪🏻

                  .                  

Harini punya bz tak tahu nak cakap tahap dewa ape tapi tetap kena curi masa mengepam 🍼

Tanyalah mana ibu ibu yang bekerja masa mengepam or lepas mengepam mesti mengigil nak makan hahahaha jadi takkan nk makan benda yang berat je kan . 

Kalau yaya memang dah prepare awal2 lagi minum ESP. Sebelum pergi keje memang shake shake esp dulu barulah boleh drive dengan tenang kalau tak berbunyi jeee perut. Waktu rehat pun tak sempat makan kadang2 boleh lagi tahan.. dasyat ESP ni 😱😱  

Pada ibu ibu yang berkerja macam yaya tu tapi still berniat nak fully breastfeed try minum ESP then boleh rasa perbezaan. Alhamdulillah Zafran 9 bulan belum campur fm lagi 😘

Berminat dengan ESP boleh drive thru 

#yayashaklee 
017 931 3997

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^