05 October 2016

Entry pertama tahun 2016

Assalamualaikum,

Penat tak terkata harini, urusan kerja memang tak pernah habis dan takkan habis selagi tak pencen.. amboi baru 3 tahun kerja dah nak pencen 😁

Disebabkan lama dah tak berblog so harini tiba tiba datang semangat nak update blog sebab terlalu banyak benda nak share tapi dah lama tak menulis so agak kekok buat ayat di blog.

First thing yaya nak share ialah my baby boooo Muhammad Zafran Talhah bin Zainol

                                           .   

Tapi tak berblog pun still ramai yang pm di facebook dan whatsapp nak order supplemen shaklee..Alhamdulillah..even terbehenti seketika bisnes masih ramai yang support untuk bangkit semula. Shaklee is the best !!

Sempena Maal Hijrah dan sesuaii sangat tema tahun baru tu kan nak berubah..nak berubah untuk menjadi lebih berguna..bukan untuk mendidik anak bangsa je tapi semua lapisan

Bila ❤ nk BERUBAH
Itu tanda Permulaan HIJRAH💪💪🏻

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^