16 October 2016

CARA NAK JERAWAT HILANG, KULIT FLAWLESS, dan CERAH SEKATA

Dah penat bertukar skincare? tapi kulit masih tak flawless
.
Dah penat telan produk yang mahal mahal, beratus ratus tapi tak berkesan
.
Kulit tetap kering, berjerawat, kusam , dan tak berseri.
.


Tu maknanya korang memang kena try shaklee sebab vitamin shaklee selamat, halal dan kkm approved. So takde masalah 😊
.
Cuma kesan terhadap individu berlainan ada yang cepat ada yang lambat. Mungkin kulit yang jenis takde masalah sangat cepat kesannya tapi yang jerawat bernanah nanah tu take time sikit la nak pulih..biar lambat asal selamat dan cantik 😍
.

SET KECANTIKAN SHAKLEE




Hanya dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE anda boleh merawat kulit anda yang berjerawat,berminyak dan kusam .


Kelebihan ESP 
🌸Kulit lebih gebu 
🌸Kulit lebih cerah
🌸Parut cepat pudar
🌸Mengurangkan freckles dan pigmentasi 
🌸Membantu memulihkan kedutan 
🌸Meransang regenerasi kulit dan otot.
🌸Membantu dalam masalah rambut gugur dan 
🌸Memberikan tenaga yang berpanjangan
🌸Mengandungi protein yang lengkap
🌸Sesuai untuk yang sedang diet
🌸Melindungi dan menjaga rahim
.
Kelebihan Vitamin C Plus
🌷Membentuk kolagen dalam kulit
🌷Kulit lebih tegang
🌷Mencerahkan kulit.
🌷Mengatasi masalah jerawat 
🌷Perlindungan dari sinar UV
🌷Melambatkan proses penuaan.
🌷Menghalang pembetukan pigmen yang 
🌷Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🌷Membantu mengurangkan alergi 
🌷Kurangkan masalah resdung
🌷Mengatasi masalah 
.
Kelebihan Vitamin E Grape Seed
-Melambatkan proses penuaan
-Mengurangkan parut jerawat
-Mengurangkan blackhead dan whitehead
-Mengatasi masalah jeragat
-Membantu mengurangkan eyebag
-Menyelesaikan masalah kulit berminyak
-Menggalakkan kulit dan rambut jadi sihat

.
Dapatkan set kecantikan shaklee ni dengan harga yang best serta special consultation/guide cara makan supplemen yang betul 👍🏼.
.
Disebabkan korang sudi baca sampai habis yaya nak bagi Super Duper Best Price 
.
Your Trusted SID
017-9313997
Yaya Shaklee 😘

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^