21 October 2016

BERAT BADAN TURUN DENGAN OMEGA HERB LAX DAN LECITHIN

Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang,

Seksanyaa nak berblog bila dah ada anak ni. Dulu bolehlaa meniarap atas katil sambil menaip blog. Sekarang hidupku berubah 100% hahahah . Jangan nak berangan laaa nak menaip atas katil memang cari nahas. Tekan keyboard pun slow- slow tengah menaip ni..yelaaa budak tu atas katil kang bangun memang hadap muka dia je laa..

Budak ni..Zafran Talhah namanyaaa


semalam mama ada camping pengakap..dia pun nak jadi pengakap. huhu

Okay back to the tajuk.

Pagi tadi rasa badan ringan semacam. Eh apesal ni ringan..rasanya makan sama je..nasi sekali sehari..tapi sebab minum ESP nafsu makan tu lebih terkawal laaa sebab rasa kenyang minum ESP tu kot..

Tak puas hati ni..kenapa badankuu ringan !

Pergi penimbang berat. Hahahahah TEKEJUT KITA, berat turun 2 kg beb. peerghh satu pencapaian yang baik selepas berpantang dulu..dulu masa pantang yelaa berat turun..lepas pantang..Yaya balas dendam la makan macam-macam..then berat naik sampai 70kg ! hahaahah padan muka..

Then sekarang rasa macam ringan sikit..mungkin sebab makan

HERB LAX
OMEGA GUARD 
LECITHIN

Memang power laaa benda ni..Ingat tak menjadi kat badan lemak tepu ni. Yelahh memang tak berdiet pun exercises jangan cakaplaaa kan.


Nasib la ada

 HERB LAX
OMEGA GUARD 
LECITHIN

Kepada sesiapa yang berat susah nak turun macam Yaya meh la try SHAKLEE, memang berkesan, selamat dan semulajadi. Tak de kesan pening ke..penat ke..pengsan ke..hidup macam biasa. Berat tetap turun.

Meh Yaya nak terangkan sikit FUNGSI ketiga-tiga produk ni.

FUNGSI HERB LAX


1.Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
2.Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
3. Membantu masalah sembelit
4.Mengempiskan perut
5.Melawaskan pembuangan air besar.
.


FUNGSI OMEGA GUARD
1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
 3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
 4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala 8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung

 13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan  otak janin 

FUNGSI LECITHIN

1.Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
2. Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
3. Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
4. Membantu kawal paras triglycerides.
5. Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan- 
    pembuluhan darah.
6. Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


NAK ORDER SET KURUS SHAKLEE boleh la hubungi yaya di nombor bawah ni ye

YOUR HEALTH AND BEAUTY CONSULTANT
017-9313997
Yaya Shaklee

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^