07 January 2015

Pelamin dan Photobooth cantik ! -Special for Bride To Be

Assalamualaikum,

Okay mood nak update blog tengah ada. so jom update laju laju sebelum terlupa semua idea.
Harini yaya nak share tentang pelamin dan photobooth yang yaya minat gila - gila, mmg admire gila hasil kerja dorang simple but kebaboom. hahahahaa

Walaupun terpaksa lebihkan bajet skit tapi demi pelamin anganku aku gagahi juga. So pelamin dan photobooth yaya amik dengan Indah Wedding. Selalu jumpe pelamin dorng ni dalam buku majalah perkahwinan. Berangan la my wedding nak masuk majalah juga, tapi mmg tak lah kan. bukanyee wedding anak dato. wakakakaka

Okay here the pelamin,



ni fresh flower, mmg brangan nak pelamin fresh flower. cantik sangat2 bunga kobis tu. mak cik2 eksaited nak tgk bunga betul ke palsu. hahahah


inilah pelamin full, alhamdulillah pelamin impianku tercapai juga nak tema white2 gitu..lampu ungu2...

here the photobooth pula, nak tema rustic2 la konon.sebenarnya yaya macam takde tema pun wedding ni..mane yang sesuai yaya rembat jee..asal cantik. memang ramai lah yang sawan tengok photobooth ni...hehehehe



cantik kan photoboth ni,, yang props tu nti yaya story plak 

fresh flower pelamin heee

pintu gerbang pun sekali pakej indah wedding ye, biasalah tengah majlis lintang pukang pintu gerbang

payung pun sekali pakej ye...payung idaman ku

fresh flower handbouquet, from indah wedding gak

backdrop bilik tidur pun from indah wdding, ni add on ye..bukan dalam pakej



free bunga hiasan dalam bilik tidur ye..fresh flower okay



kepada yang minat pelamin dan photobooth,  cm yaya ni boleh la pm facebook indah wedding ye, sure tak menyesal =)

Pesanan yaya untuk para bride to be, follow your heart and your budget.heheheheh !






4 comments:

  1. kerusi putih utk photobooth tuhh pakej sekali ehh ?

    ReplyDelete
  2. yaya...range harga indah pelamin berapa ye? mind to share?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^