06 January 2015

Kahwin Mood !


Salam semua !

Dah hampir tiga  minggu kahwin..baru tahu kahwin tu best sekali penat heehehe..alhamdulillah selesai juga semuanya..bila ingat ingat balik memang kelakar..macam macam benda yang jadi.

Banyak benda yang yaya nak share sebenarnyaaa.dugaan naik jerawat...kena tipu dgn vendor la. hahah siapa tak kne dugaan walaupum sedikit memang bertuah la.. heheee

Bukan nak share dugaan je, tapi share tips-tips yang best tentang perkahwinan. mesti ramai bride 2 be perlu tips tips ni sebab nak kawen ni jangan malas google. saya minah google dan minah instagram. kalau nak cari doorgift berbaloi tapi murah tunguuuuuuu saya reveal satu-satu ye.



 

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^