07 January 2015

Doorgift murah 2014 - Special for bide to be !

Assalamualaikum,

Rajin gila update blog, macamlah ramai yang baca, tapi tak kisahkan la kan niat yaya update semua vendor ni untuk share dengan bride to be yang pening kepala nak fikir nak cari mana doogift semua, Lagi lagi saya ni jenis yang cerewet. berbulan bulan fikir nak kasi ape kat tetamu supaya dorg tak ckp eleh balik2 benda sama gula- gula, keropok, air kotak.hahahaha jahat kan saya.

Sedangkan saya yang gila ekssited bila dapat dorgift, bila tak dapat mula lah sedih..adat kenduri sekarang lah kan.. Okay now yaya nak share doorgift yang yaya dah decided after bersekangkang mata cari kat google, ig, fb semua. dan yang yaya pilih siap harga yaya kasi ye mudah untuk korang kira bajet korang

Kek Coklat - RM 2.20
Gula Kapas - RM 1.00
Yassin - RM0.90
Tasbih - RM 1.00
Bunga Telur - DIY

Simple kan. ahahahha untuk family yaya tambah sikit lah bunga telur DIY, mak yaya yang DIY okay, memang leceh tapi sbab eksaited ank first kot, tu yang mata berpanda terus. hahahah..


Inilah bentuk gula kapas yang yaya order, comel kan...dari kedah tauu..jauh org ni pos, memang berbaloi. harga pun taklah mahal sgt RM 1.00 satu, Bagi yaya okay lah dari beli gula- gula da jajan kne packing semula better beli satu ni bagi je terus. simple kan ! hhahahah 

 tengok berapa kotak pos orang tu pos hehehehe


adik- adik lah yang jadi mangsa menampal sticker, comel tak sticker yaya order ni,, nti yaya story pasal sticker ni pulak ye..dari kuantan, haahahaha

Ini packaging untuk kek coklat, yang yaya order belum packing cantik- cantik camni, 

gigih menyiapkan 800 ke coklat..packing guna beg kertas coklat, doily paper



Nampak tak kek coklat tepi tu,..sedap gila hockay ! tak menyesal order...murah pun murah beb !



Ini plak tasbih yang memang murah dan cantik sgt2. kemas je buatanya...

yaya order dkt instagram kebanyakkanya...


surah yassin ni pun yaya order dekat ig, heeeee comel dan murah plak tu..RM 0.90 dapat brown paper bag dan doily paper lagi.


untuk yassin dan tasbih yaya packing smpai jadi cmni, comel je kan. hahahaha'



last sekali ialah bunga telur yang banyak sentimental valueyeee sebab mak yaya yang buat sendiri bunga telur ni, cantik sangat2 dan ramai yang puji, ramai gak nak order..tengah fikirkann idea bisnes tu sbb nak buat benda ni kne gigih dan tak boleh buat keje lain


Jarang lah yaya pergi wedding dapat bunga telur yang cantik, selalu yang beli kat kedai, yang buat mcam ikhlas tak ikhlas tu. hahah kejam tak


thanks mak sebab sudi susah payah buatkan bunga telur untuk wedding kakak. hahahaha 

Okay bawah ni no contact kalau korang nak order tasbih ke, kek coklat ke. gula kapas ke...cakap je baca dari blog yaya.ahahahaha bukan dapat diskaun pun, niat yaya ak bantu org bisnes je. 

Kek Coklat -012 . 640 . 9355
Gula Kapas - 013 . 435 . 0329
Tasbih - 019 . 377 . 8247
Yassin -  017. 693 . 1011
Bunga Telur - 017. 931 . 3997 ( ni no yaya ! ahhahahaha )

Alhamdulillah, habis juga update ttg doorgift, kalau korang ade sebarang pertanyaan sila hubungi no diatas. wassapp je lah ye, yaya akan reply time free lah ye,

Selamat membuat pesiapan to all b2b ! jangan tension tesion. 
follow the flow ~






14 comments:

  1. semua cantik2 & comil2 doorgift awak.. :)

    ReplyDelete
  2. murahnya gula-gula kapas :)

    cantik bunga telur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee murah kan.. bunga telur tu mak yaya yg buat =)

      Delete
  3. ada tutorial care wat bunge telur tu x..cantikk la....

    ReplyDelete
  4. wo wo wo.. yg part kek coklat, dan yassin tu memang yaya suka sgt.. ahhh.. alangkah baiknya jika yaya dpt. hahaha

    ReplyDelete
  5. bunga telur tu serious cantik. :)

    ReplyDelete
  6. comelnyer.. nak jugaq tasbih mini tu :)

    ReplyDelete
  7. printed paperbag & sticker, utk doorgift etc... jom tgk blog kami :) cardbymyan.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kek cokelat tu ade tak page fb/insta/ blog dia?

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sebab pilih kek coklat kami :)

    ReplyDelete
  10. waahhh comel nyer,,

    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com
    instagram norazlinaidris

    semoga ukhwah ini akan terus berkekalan

    ReplyDelete
  11. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete
  12. Hai bride to be, bakal pngantin sekalian!!!!

    Kami ada menjual door gift dengan custom made design, siap cetak boleh letak nama pengantin, tarikh, ucapan, gambar dan sebagainya dengan harga murah dan berpatutan.


    ~ Surah Yasin Custom Made
    ~ Buku Doa Amalan Harian Custom Made
    ~ Tasbih Mini
    ~ Kalendar Mini
    ~ Wedding Guest Book
    ~ Wedding Photo Props

    Hubungi Kami Untuk tempahan dan Maklumat Lanjut
    sms/whatapps : 0127164176
    https://www.facebook.com/CuteCreativeCreation
    http://cutecreativecreation.blogspot.com

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^