06 February 2014

Tiada persediaan lansung !

Assalamualaikum,

Perasaan risau yang amat sebab yaya lansung tak buat apa- apa persediaan, nak kahwin bulan 12 ni, nampak je macam awal lagi, tapi rasa macam semua tak sempat nak buat. Vendor yang nak dipilih pun masih pening, hanya baju je dah confirm nak tempah dengan butik mane, yang lain- lain..

pelamin
photographer
videographer
doorgift

dan semuanyaaaa masih di awang- awangannn.. bila tunang dah tengah laut ni semua pun ke laut.. nak jumpa payahnyaaaaa.. huhuhu berikanlah aku kekuatan nak settle kan tahun tahun...semua masih kelam gelam ...




part paling susah nak buat persediaan ialah berat badan yang ideal !!! arrgghhh !


9 comments:

  1. Untuk tempahan kad kahwin dan doorgift pon ada. jemput ke page kami

    https://www.facebook.com/royalecard

    ReplyDelete
  2. Untuk tempahan kad kahwin dan doorgift pon ada. jemput ke page kami

    https://www.facebook.com/royalecard

    ReplyDelete
  3. hehe. betul tuu. nina masa nk kawin dulu pun stress dgn badan. tp nasib baik dpt gak berat idaman. hehe

    ReplyDelete
  4. Hai yaya..adik ke akk ke x sure kn..so bhase kn diri akk je la sbb akk nk kwen dulu sblm yaya..eh..hehe..akk same mcm yaya suke bc blog bride to be yg len theb mule le tepengaruh..tp pe yg akk detect bile mjlis kt dh dekat everything start smooth mcm yg kt hrap just kurang sane sini cket2 tu normal la kn..but kt happy sbb before this kt berangan je kn tp skrg dh nk come true dh..pe2 pun akk ucap kn enjoy ur preparation dik..=)

    ReplyDelete
  5. terima kasih sis ..heheheh..yaya harap everything going smoothly. ! aminnn...

    ReplyDelete
  6. tahniah. semoga semua berjalan dgn lancar.

    untuk tempahan handbouquet dan bantal felt. boleh ke link di bawah ini. =)
    http://myartcrafting.blogspot.com/2014/02/mac-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. bru terjumpe blog awak..same la kte..tp maybe wedding sy bln 9..langsung xbuat ape2 preparation coz en tunang ckp klu nk wat ape2 sume tggu die blek..so..ikot jela ckp die..kdg2 pening jgak pk byk bnde yg xsetle..tunang kite seafarer jgak.hehe..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^