06 February 2014

Oxygen Cream yang best !

Assalamualaikum, hari ni yaya nak share satu krim yang  paling best ! The best krim ever yg pernah sy cuba! Oxygen Cell by Ninaskincare kini semakin mendapat sambutan! Ini kerana hasil nya yg superb menyelesaikan segala mslh kulit. Kulit uols nnt akan jd cerah berseri taw guna oxygen cell nie. 


Selain yaya pakai krim tabita siang dan malam, yaya akan selang seli kan pakai krim oxygen tiap- tiap malam, sebab kulit kita perlukan oksigen supaya kekal muda. haaaa pada yang banyak jerawat tu.. lagi- lagi 

nak bertunang
nak berkahwin
nak masuk 30 an

sila beli krim oxygen ni, memang terbaik ! kasi repair kulit- kulit korang yang kusam tu..yaya dah pakai dalam sebulan, memang rasa best. tak payah nak make up tebal dah.  no need concealer dah..




Harga Oxygen Cream (30g)
RM 75
POSTAGE RM 7 SM / RM 9 SS 



Biji2 halus kat muka ke.. Jerawat pasir ke.. Kulit kusam ke.. Mmg boleh settle dengan Oxygen Cell nie.. Semakin hari semakin tggi permintaan. Oxygen Cell dah mula mendapat tempat di hati pengguna. Tggu ape lagi? Cepat order now. Tak rugi k.. Order Oxygen Cell nie utk kulit spe? Utk kulit uols jugak... Hehe.. Jgn risau, tiada bahan kimia


Testimoni Egf Serum & Oxygen Cream.

Alhamdulillah. Yayy! Ruam kat muka dah berkurang. Egf Serum & Oxygen Cream terbaik utk merawat kulit wajah yg ade ruam. Let's try dear.




Woww! Hebat! Tengok nie uols.. Testimoni egf serum + oxygen cream

Best sgt sebab parut dah pudar, alhamdulillah. Itulah kehebatan Egf Serum + Oxygen Cream. Sape ade mslh cmnie? Boleh try set combo nie jugak. Jom jom order now, kita ade buat set combo jimat.






The best krim yang pernah sy cuba! 
Jgn risau.. Tiada bahan kimia. Yang preggy pun boleh pakai.. Pigmentasi semasa mengandung pun boleh hilang dengan oxygen cell nie.. InsyaAllah.. Nk cntik takleh kedekut & kena rajin taw... Jom place order utk hari ini.








Say goodbye pada kulit rashes! Now tiada lagi ruam kat muka.. Kulit dh mula bernafas dan licin berseri dengan Oxygen Cell by Ninaskincare. Sape nak kulit licin tanpa cela? Hurry up place ur order now!







Kalau berminat nak tau lebih lanjut ttg krim oxygen ni, bleh contact yaya ye...


Harga Oxygen Cream (30g)
RM 75
POSTAGE RM 7 SM / RM 9 SS


WASSAPP - 017 9313997

7 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^