06 December 2013

EGF SERUM memang best dan berkesan !

Assalamualaikum semua,

Akhirnyaaa yaya update juga blog, huhu dah lama sgt private sbb masalah- masalah tertentu. hehe, so harini yaya nak share satu produk yang bakal yaya panaskan di pasaran. ayat tak leh blah kann. 

                            

Yaya panggil ni serum magik or EGF serum sebab apa magik. sebab serum ni memang bila pakai korang ketagih nak pakai lagi. tak sama dengan serum serum vitamin e kat luar sana. sebab tu mahai sikit. tapi 30 biji berbaloi lah kan. 

Yaya pun dah test. so far kulit makin moistttt..makan coklat moist. best gila wehh. sape yang nak kawen tu silalah melaburkan RM anda segera. nanti mudah mak andam nak sental muka korang.. heeee 

tak percaya lagi sila lihat kulit pengasas Nina skin care ni. dia yang keluarkan serum egf ni..tak peliklah kulit dy macam patung..huhuhu..jeles !!






cantik kan ! seriuss jeles. sebenarnya banyak lagi produk produk lain keluaran NINA SKIN CARE ni tapi yaya share satu satu dulu yahhh.. i dah try sebab tu berani share kat blog. kalau tak tak masuklah blog pink ni..hahaha


abaikan muka edit tu..tapi xlah edit melampau okayyy !! hahaha 





EGF Serum adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.

Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.

KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.

- Membalikkan tanda-tanda penuaan.
- Mengurangkan pigmentasi tidak sekata.
- Menambah seri dan kilauan.
- Melembapkan mendalam.
- Menghapuskan tempat-tempat kering.
- Memperbaik.
- Diluluskan oleh Dermatologi.
- Satu-satunya tumbuhan yang diperolehi EGF dalam penjagaan kulit.








EGF SERUM - EPIDERMIS GROWTH FACTOR

Terbaik untuk merawat kulit.. Bukan shj boleh buat parut hilang, tetapi boleh melicin, melembap dan mencerahkan kulit.

RM90 30BIJI





Salah seorang my customer menggunakan EGF SERUM. Terbaik!
Nak kulit licin tanpa cela? Jom semua pakat guna EGF SERUM nie..... 





''I love EGF SERUM''
Yeayyy! Lagi-lagi testimoni EGF SERUM.. Nak parut cepat hilang ke.. Nk kulit licin lembut ke.. Boleh guna EGF SERUM nie..




EGF SERUM nie mmg oily, tapi cepat meresap dan MIRACLE. The best serum! Nak beli kena beli 2botol terus uols.. Heheh nnt berebut dgn encik suami. 


Harga normal RM 95 sebotol termasuk postage RM 101..Tp sempena YES ni...yaya kasi RM90/Botol yeee.. ! rugi lah sape tak rembat sebotol. Malam- malam pakai esok kulit lembut parut pun pudar. tak percaya sudah..i nak kawen so kenalah rajin tempek benda benda ni hari- hari..hahahhaa

so sebelum stok licin cepat cepat contact yaya kat bawah ni.

RM 90 FREE POSTAGE (30 BIJI )

sms /wassapp - 017-9313997
email -babygorjes@gmail.com




  

2 comments:

  1. wah macam best jek? tunggu dah keje dulu, baru beli! huhuhu nuna follow sini .. :) http://nunapringiacyunq.blogspot.com

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^