11 December 2013

Blog Kahwin 2014?


Assalamualaikum semua,

Harini tarikh cantik sangat kan, beruntung mana yang dapat kahwin or sambut birthday harini 11 12 13. Mood nak menulis blog makin hari makin menurun tapi sejak akhir akhir ni niat nak menulis blog tentang persediaan perkahwinan semakin membuak buak. Sebab dulu masa mula mula blogging selalu terbaca blog blogger bride to be yang lain. Yang share macam macam tentang wedding mereka. Serius best sebab bila dorang buat sesuatu review or sharing tentang idea kita yang mencari maklumat ni memang teruja nak baca. Lagi- lagi orang macam saya ni..hehehe

Sebenarnya sejak tunang dulu yaya dah start kumpul macam macam info or gambar mengenai wedding. Pheww memang tunggu meletup je laptop ni kot..heeee...


see macam macam yang yaya dah save. heee tunggu masa je nak share kat blog. 

Yaya ni jenis yang complicated kot. or nak semua benda tu sempurna dari A-Z. Selagi majlis tak start selagi tuuuu lah pening nak pilih semua benda. Dari kad kahwin, pelamin, baju, doorgift pun pening nak bagi ape. Tapi jangan risauuuu yaya akan share semua idea yang ada dalam kotak fikiran yaya ni dengan semua yaa ! Harap semua tak boring la..saya cuba jadi rajin dan dalam pada masa yang sama blog ni macam diari perkahwinan saya la.. heee !



so mana- mana wedding vendors yang teringin nak iklankan produk boleh email yaya. yang penting berpatutan dan mampu milik untuk semua. lagi lagi yang baru baru nak berjinak jinak dengan bisnes online.

email me at babygorjes@gmail.com







 

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^