24 September 2013

Kurus dan Cantik dengan SET JIMAT SHAKLEE !

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, walaupun gaji tak masuk lagi ramai dah menderu deru wassapp nak order set shaklee dengan yaya..bukan apa sebab murahhhh je. yang penting i akan guide. tak de lah makan ikut suka jeee..

  
Shaklee pun tak kurang hebatnyaaaa ramai dah serbu PM yaya nak best price. yelahhh i kasi harga ahli je u ollss...tanggung postage je kalau lebih pun..hehehe siap guide cara makan lagi . 

kalau nak kulit cantik - esp + vit e
kalau rambut gugur - zinc
kalau gemuk - lectichin + alfafa + herb lax
kalau nak cerah - vitamin c
kalau nak bertenaga - vita lea 

yang paling ramai order dengan yaya ialah set kecantikan kulit dan set slimming shaklee, walaupun ada yang tak amik satu set pun tetap boleh nampak kesan...sebab yaya guide mereka!




untuk bulan pertama / bulan kedua / bulan ketiga

>>Bulan Pertama ambil Lecithin+Herblax+Alfalfa
>>Bulan Kedua ambil Lecithin+Herblax+Alfalfa+ESP
>>Bulan Ketiga ambil Lecithin+Herblax +Omegaguard+ESP+Cinch Shake



Tak rugi rasanya jika mengeluarkan sedikit pelaburan untuk kesihatan dan kecergasan badan yang berpanjangan. Bukankah 'prevention is better than cure'.

BERMINAT DENGAN SET SHAKLEE INI ?
ANDA BOLEH TERUS HUBUNGI SAYA PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH ANDA !
ATAU BOLEH BELI DENGAN HARGA AHLI DENGAN MENGGUNAKAN 

ID SAYA : 962559
WASSAPP / SMS : 017 9313997
HOTLINE l 017 9313997 l cik yaya l               
EMAIL l babygorjes@gmail.com l

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^