20 August 2013

SKINCERITY ! hanya sapu dan masalah kulit akan pulih !

Assalamualaikum semua !


Mesti teruja tengok testimoni testimoni skincerity kan. tak payah minum or telan pil, hanya sapu pada muka / kulit yang bermasalah kulit anda akan makin cantik dan sihat. best sangat tak payah nak pakai- pakai krim malam semua, skincerity ni pun dah cukup segala keperluan muka. sesuai untuk kulit yang normal dan sensitif, yang mana dah takde masalah kulit pakai skincerity makin meletup la kulit muka. makin lembut, firm dan licin, mana yang berjerawat, berparut at least pakai dalam masa 3 minggu tengok ada perubahan ke tak. Insyaallah ada, masa nak roll on kat muka tu selawat- selawat la sikit. niat nak kulit makin elok.

Dengan skincerity , tak payah nak toner - toner dah..jus roll sahaja, sebab dalam skincerity ni dah ada  

• Vitamin E organic
• Vitis Vinifera (grape seed oil)
• Natural Moisturize

memang dah cukup untuk keperluan kulit muka yang kusam ! berjerawat ! berparut ! dan tak berseri. Sapu sebelum tidur, pagi esok boleh tarik - tarik mask tu then cuci muka. Mesti rasa lembutnyaaa muka aku ! 








Skincerity sebenarnya mempunyai beberapa bahan aktif utama. Ia terbahagi kepada dua bahagian:


1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)
•Skin-coating polymers
• Acetone

2. BAHAGIAN YANG MENYERAP
• Vitamin E organic
• Vitis Vinifera (grape seed oil)
• Natural Moisturizer

1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)

-skin-coating polymers Ia menghasilkan lapisan yang maha nipis, bersikap flexible dan lapisan pembalut yang boleh bernafas.Pembalut tersebut berfungsi untuk berjam-jam lamanya dan ia seolah-olah kulit kedua kita.- Acetone bahan yang sangat penting dan mempunyai banyak kegunaan;

*mengeringkan masker dalam 2-3 saat, tersejat ke udara, dan menghasilkan lapisan kering yang sangat nipis.* mengeringkan dengan pantas kemudian membentuk lapisan nipis yang seolah-olah kulit kedua dan mempunyai lubang-lubang pori yang sangat halus untuk bernafas.* mencuci bersih kulit dalam masa yang sama menjauhkan bacteria dari menghinggapi botol skincerity

2. BAHAGIAN YANG MENYERAP

-Vitamin E organic merupakan nutrisi yang dapat ‘menaikkan’ produk penjagaan kulit kegemaran anda.Vitamin ini jugalah yang sangat membantu pengguna-pengguna skincerity dalam penjagaan kulit mereka walau langsung tidak menggunakan produk lain.

-Vitis Vinifera (grape seed oil) bahan yang sangat kuat untuk melegakan tisu-tisu yang rosak dan meningkatkan kelembapan kulit.

Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins,yang mane sangat berguna untuk menghapuskan kesan kekeringan akibat mata hari dan mengurangkan kerosakan radikal bebas

-Lembapan semulajadi Apa yang mengangkat prestij skincerity ialah teknologi yang digunakan di mana bendalir badan kita sendiri digunakan semula menjadi agen aktif yang menghalus dan melembutkan kulit yang kering dan kulit yang matang(aging skin).





SKINCERITY – Nightly Breathable Mask ialah satu-satunya produk berupa mask dalam bentuk roll-on untuk menyelesaikan pelbagai masalah kulit! jerawat, parut jerawat, jeragat, eczema, sunburn, kedutan pada wajah bukan lagi masalah.

Produk dijamin ORIGINAL 

berminat nak dapatkan harga yang korang takkan percaya ! heeee sila la email / wassap yaya ye..yang pasti korang akan puas hati yaaa !

wassapp - 017 9313997
email - babygorjes@gmail.com

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^