20 August 2013

FAKTA YANG ANDA TAK TAHU TENTANG SKINCERITY !



Assalamualaikum,

Huhuhu lepas buat entry pasal skincerity , terus huru hara inbox fb dan email. wassapp tak payah cakap lah..semua nak harga terbaik dari yaya ! bukan RM 280...heeee tapi rahsiaaa..kena pm / email / wassapp dulu yaa ! Stok yang sampai semalam pun licin ..laris gilaaa.huhu restok - restok habis..yelah barang berkualiti. ALHAMDULILLAH...

Ramai pelik macam mana nak guna skincerity ni..betul ke sapu jeee? betul sayangg..just roll on sebelum tidur.. Basuh muka dan lap2 muka dengan tuala Skincerity dn pas tu ROLL Skincerity ...bestnya rasa mask ni.. Sejuk je bila roll kt muka..Moga lena tido malam ni Bangun esok kulit ku sehalus kulit baby..

Nak order boleh wassapp cepat - cepat 017 931 3997 ! HARGA TERBAIK !



**FAKTA MENGENAI SKINCERITY !!
1.Skincerity telah di vote oleh pengguna sebagai produk no 1 (best skincare product) di dunia.

2.Canada negara paling strict nak jual skincare product tapi SKINCERITY worldwide dan 50% order adalah dari Canada

3.Korea adalah paling berkira dengan produk kosmetik,kalau setakat produk kosmetik cikai memang takkan dibenarkan jual di negara diorang.tapi korea adalah enroller kat asia tau..

4.skincerity ni di formulasi oleh 3orang pakar,doctor pakar kulit salah sorangnya.sebab tu produk ni di patent dan tidak boleh di TIRU.

5.uniknya produk ni adalah TEKNOLOGI yang diguna pakai yang di panggil "breathable mask".Belum pernah ada kat dunia ni boleh jadi macam skincerity.selalu kita pakai mask paling lama sejam 2,dah la takleh nak bercakap kan..ketawa apatah lagi.

6.Lagi keunikan SKINCERITY ni,di dalam ni ada kandungan ACETONE yang mana berfungsi sebagai pemati kuman antiseptic.bila kita sapu kuman atas kulit yg jd penyebab jerawat dan sbgnya kiokk terus tau..tak membiak dalam permukaan kulit tu.if ada luka-luka ke,boleh sapu dan dia menghalang kemasukan kuman pada luka yang boleh melambatkan proses penyembuhan.

7.ada yang tanya,ala saya dah guna night cream lah,dont worry..klu dah pakai cream malam,just continue ,pakai mcm biasa then last skali roll skincerity jer lepas tu.skincerity akan enhance kesan cream yang kita pakai tadi sebanyak 4x ganda..wow besttt!!

8.Teknologi yang ada pada skincerity tiada pada produk kosmetik lain,dan telah dipatenkan ye..






SKINCERITY TERBUKTI SELAMAT !





SOALAN PALING POPULAR IALAH...

BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?

Kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!! Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi. Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah-

[
] kulit kusam,

[
] tona tak sekata,

[
] tekstur kulit yang agak kasar,

[
] kekeringan kulit,

[
] bintik2 penuaan,

[
] dan masalah saiz pori-pori, garis penuaan dan kedutan.


SO tunggu ape lagi ! jangan tunggu lagi, laju laju sms / wassapp yaya sekarang ! yaya akan bagitahu harga terus 017 931 3997

Nak email pun boleh, babygorjes@gmail.com

Nak kulit sihat dan cantik ! Hanya dengan SKINCERITY !

1 comment:

  1. salam,,utk kulit jerawat pn boleh ke?skincerity dpt kecutkn jerawat x?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^