04 June 2013

SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE penyelesaian masalah sakit sendi anda !



Assalamualaikum…

Entry kali ini khusus untuk ibu dan ayah or nenek datuk yang mempunyai sakit- sakit sendi, its normal la kan bila dah berumur sakit- sakit sendi, duduk lama sikit tak boleh...berdiri lama sikit tak boleh..

Tapi di ingatkan bukan orang tua je yang sakit sendi ni..ada yang muda tau contohnya

-Obesiti
-Kesan Penuaan
-Atlit




Kita boleh lihat apakah simptom-simptom sakit sendi?

Ketegangan
Lenguh
Bengkak
Kesakitan
Berkeriuk, Bunyi Bising


Kenapa kita cadangkan set? Kenapa tidak hanya Joint Health Tablet untuk keselesaan sendi? Kerana, kombinasi 3 langkah ini paling optimum untuk kesihatan sendi kita.



Langkah 1 :
Shaklee Advanced Joint Health ~ Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat.

Memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara:
(1) Menyokong keselesaan sendi dgn Ekstrak Boswellia
(2) Meningkatkna kesan kusyen dgn Ekstrak jagung
(3) Memelihara tisu Penyambung yang sihat dgn Vitamin C , Zink, Tembaga dan Mangan

Langkah 2 :
Shaklee Omega Guard ~ Mengurangkan inflamasi. Omega bertindak
(1) Melambatkan degradasi tulang rawan
(2) Boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi – mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi
(3) Bertindak sebagai pelincir – membantu bergerak lebih bebas apabila sendi-sendi berkeriat-keriut & sakit

Langkah 3 :
Shaklee OsteMatrix @ Kalsium ~ Mengekalkan Sel Tulang yang Sihat.

OsteoMatrix Lebih daripada kalsium sebab
(1) Kalsium, 1,000mg – Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
(2) Magnesium, 400mg – Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
(3) Vitamin D, 400IU – Merangsangkan penyerapan kalsium
(4) Boron – Bantu dalam metabolisma tulang
(5) Mangan, tembaga & zink – Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang

Nak beli untuk mak ayah juga?

Jom Order sekarang!!
  

Inginkan khidmat nasihat percuma dan mengetahui cadangan set shaklee / beli secara satu- satu pun boleh mengikut bajet dan keperluan yang sesuai untuk masalah anda? Jom hubungi yaya segera harga jimat dan konsultansi percuma tauuu =)

SMS / WASSAPP- 017 931 3997
VIBER / WE CHAT / LINE - 017 931 3997
EMAIL - babygorjes@gmail.com
 MY ID SHAKLEE- 962559

2 comments:

  1. Saya nak set ni...berapa harga 1 set yer??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, berminat nak dapat set ini boleh wassapp yaya terus yaa 017 931 3997 / EMAIL -babygorjes@gmail.com TERIMA KASIH =)

      Delete

komen anda begitu berharga~ ^__^