04 June 2013

SET ASAHE SHAKLEE untuk mereka yang asma + eczema +resdung


Anda mempunyai penyakit  athma (Athma), resdung (Sinus), alergi (Allergy), gegata (Hives) dan sakit kulit (Eczema)? Mesti rasa tak selesa dan dah pening nak makan ubat apa untuk hilangkan penyakit ini?
Okay sekarang shaklee dah sediakan  set suplemen terbaru khas untuk anda yang mempunyai salah SALAH SATU daripada lima simptom yang dinyatakan di atas, yang dikenali sebagai ASAHE set,
 iaitu set Alfalfa untuk penyakit 5 serangkai.


asthma

Eczema

Sinus


Hives

Allergy

“ASAHE” bukanlah nama sebenar kepada penyakit 5 serangkai ini, tapi, kami namakan khas (agar mudah untuk diingati) merujuk kepada akronim penyakit 5 serangkai ini dalam bahasa Inggeris iaitu – Athma, Sinus, Allergy, Hives and Eczema.


Apakah vitamin yang sesuai?
Vitamin yang kami cadangkan ialah Vitamin C, B-Complex dan Alfalfa.

Mengapa?
Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.
B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.
Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.

Kandungan Set G (ASAHE Set) :
B Complex
Vitamin C
Alfalfa

Cara pengambilan :
B-Complex – 1 biji sehari (selepas makan).
Vitamin C – 2 biji sehari. 1 biji pagi, 1 biji malam (selepas makan).
Alfalfa – 4 biji sehari. 2 biji pagi, 2 biji malam (selepas makan).

Siapa yang memerlukan set ini?
Individu yang mempunyai salah satu daripada penyakit 5 serangkai ini – athma (Athma), resdung (Sinus), alergi (Allergy), gegata (Hives) dan sakit kulit (Eczema).
Malah, ibu yang menyusu dan mendapati anaknya mempunyai salah satu daripada simptom tersebut turut digalakkan untuk mengambil set ini, agar nutrien yang diperlukan dapat di salurkan pada bayi anda melalui susu ibu. Selain intu, alfalfa juga sangat terkenal sejak dari dahulu lagi sebagai penggalak susu (galactagogue).* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Inginkan khidmat nasihat percuma dan mengetahui cadangan set shaklee / beli secara satu- satu pun boleh mengikut bajet dan keperluan yang sesuai untuk masalah anda? Jom hubungi yaya segera harga jimat dan konsultansi percuma tauuu =)

SMS / WASSAPP- 017 931 3997
VIBER / WE CHAT / LINE - 017 931 3997
EMAIL - babygorjes@gmail.com
 MY ID SHAKLEE- 962559

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^