07 June 2013

Ramai nak tau SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE / SET D !! banyak testimoni lagi !



Jom PM yaya untuk set kecantikan SHAKLEE, dalam masa 2 minggu leh rasa perubahan struktur kulit. lagi- lagi yang jerawat bernanah tuu..kulit kusam tuuu, mana bride to be jom pm yaya for special price, shaklee dah di pasaran 50 tahun. nnti yaya share more testimoni yaa !

FULL SET KECANTIKAN KULIT - RM ???

VITA C tahan 3 bulan
VITA E tahan 4 bulan
B COMP tahan 4 bulan
ESP tahan 3- 4 bulan

SET BAJET - RM ??
VITAMIN E /ESP tahan 4 bulan

Sebab tu ramai yang nak beli set skin care ni sebab tahan sehingga 4 bulan..cuma vit c je 3 bulan..yang lain mmg 4 bulan. sehari makan sebiji dah cukup ! jangan terlebih2..ikut cara pengambilan yang yaya dah sarankan. hehee nak tips2 kenalah email..yaya akan kasi harga terbaik dan macam2 yang korang boleh buat dengan vit e dan vit c serta esp ! best sangat !

Kepada yang nak tau kepentingan setiap vitamin dalam set ini boleh baca di bawah ini. supaya anda tahu setiap kepentingan vitamin yang anda makan..ni main telan jeee..tak tahu sifat2 vitamin camane..so sebab tulah yaya akan aturkan jadual pemakanan vitamin anda supaya lebih berkesan dan teratur.

Kulit anda akan makin cerah dan berseri tauu..try la this set. dalam masa 2 bulan pun boleh rasa kesan lagi2 amik ESP ! kulit gebus2..hehehe lembap dan make up pun sonanggg ! i likeee!

Set Skincare yang merangkumi B-complex, Vitamin C dan juga Vitamin E  + ESP

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.


Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.


Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]
Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.


ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.


Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KEPADA YANG BELUM PERCAYA PADA SET CADANGAN INI BOLEH TENGOK SEMUA BUKTI / TESTIMONI customer yang telah mencuba set ini. pasti anda akan tertarik dan berpuas hati sebab tahan sampai 4 bulan. harga pun menarik kepada yang hanya 

EMAL / SMS / WASSAPP yaya ye..hehe sekali FREE GUIDE + FREE JADUAL PENGAMBILAN VITAMIN

comel kan gigi kak yaya !


no edit ! no make up ! just eye linerrrr

ini effect guna camera 360 yeee..jangan tertipoooo..rasanya takde la terlampau beza kan..dia glowww kan sikit. hahahaha i likee !



INI MUKA SAYA TANPA MAKE UP HANYA EYE LINER HEEHE..selekeh gila kan !

























































awesome - awesome kan testimoni set ni..memang best sangat ! jimat ! tahan lama..next entry yaya akan share cara - cara yang best untuk anda bancuh ESP ! pasti tak muak ..hehehe

Berminat nak dapatkan harga produk shaklee dengan harga boleh order dengan yaya or order sendiri pun boleh..guna id yaya..dapat lebih murah =)

MY ID SHAKLEE- 962559


Inginkan khidmat nasihat percuma dan mengetahui cadangan set shaklee / beli secara satu- satu pun boleh mengikut bajet dan keperluan yang sesuai untuk masalah anda? Jom hubungi yaya segera harga jimat dan konsultansi percuma tauuu =)

SMS / WASSAPP- 017 931 3997
VIBER / WE CHAT / LINE - 017 931 3997
EMAIL - babygorjes@gmail.com
 MY ID SHAKLEE- 962559

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^