01 June 2013

Pertolongan anda amat diperlukan

Assalamualaikum semua..

Mesti semua tengah tengok bola sekarang kan. hehehe..yaya cuma nak minta tolong jasa baik kawan - kawan semuaaa, tolong follow dan like page baru yaya ni..heheheh..baru nak mula bisnes la katakan..hope murah rezeki, sebab produk baik, jenama baik, sejak 50 tahun memang dipercayai.

Nak tau ape produk tuuu? hehehehe.. lihat gambar ni dulu..


no edit - edit yaaa. camera biasa je, kalau guna camera 360 ade effect blur kan. ni sharp okay ! hehehe make up nipis, eye liner, dan lip gloss biasa2 je

okay yaya tak nak kaitkan gambar di atas dengan produk yang yaya nak jual ni, yaya jual sebab ramai yang ingat yaya jual, sebab yaya pun makan set skin care ni selain beutskin essence. yang ni lagi lama lah kan, sejak start study lagi..mula- mula dulu tak mampu nak beli satu set, makan lahhh satu -satu vitamin , mula mula yaya makan vitamin C..kemudian next month beli vitamin B, lepas tuuu ESP, kemudian barulah vitamin E...kesian..eheheh yelah study mane lah mampu nak beli sekali gus. 

so kepada yang nak yaya suggestkan set yang sesuai boleh lah cepat - cepat email, sms, wassapp..macam biasa..yaya tetap makan beutskin essence + sne + set shaklee. tapi bukan sekaligus, yaya ada jadual yang dah ditetapkan. nak mati ke makan sekaligus? hahaha..

kepada yang beli set shaklee dengan yaya anda akan dapat semuanyaa special.

- yaya akan guide cara makan
-guide jadual
- harga istimewa, murah dan jimat

boleh email yaya di 


 untuk mengetahui set yang sesuai untuk masalah anda kulit berjerawat / set mengandung / set pantang / set untuk kanak- kanak semuanyaa ada, just email yaya nyatakan masalah anda yaya akan try suggest the best set yang sesuai dengan bajet anda ye. 

Jangan risau, ramai kata shaklee mahal.. tapi fikir ianya tahan sehingga 4 bulan pun ade, hehhe =)
tak rugi punnnn...



PLEASE FOLLOW MY BLOG


PLEASE LIKE MY PAGE 


terima kasih yaya ucapkan =)

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^