11 June 2013

DROPSHIP salah satu cara student mencari income !

Assalamualaikum,

Petang yang heningggg..mendung ni..yaya teringin nak kongsi satu tips yang dah lama sebenarnyaaa yaya nak tulis. tapi kekangan masa. huhuhu. sebab sekarang ni pun tengah tekanan sebab ramai duk wassapp yaya tentang bedak tanaka. stok habis licin...yaya tak leh nak buat ape..tgh tunggu stok baru sampai je lah kan..hehe..



Okay2 tak kena mengena pun pasal tajuk kan. Since semua dah tahu yaya ni dulu pelajar IPG, yaya tak pernah terfikir yang yaya boleh simpan duit dan tak minta duit kat parents sangat..budak - budak lain time tengah2 semester dah sesak..tapi yaya siap boleh shopping dan tak payah nak cut2 bajet pun. Alhamdulillah sebab Allah buka pintu hati, pintu rezeki dengan hasil menulis blog, hasil promot kat facebook yaya telah dapat ramai pelanggan yang super duper comel. hehe..

Nak tauu yaya buat ape time yaya study? hehehehe....

NANTI SAMBUNG YAAAAA ! STOK BARU SAMPAI.

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^