21 May 2013

Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo dan Marine Essence Nourishing Body Wash.

Assalamualaikum,

Siapa yang sangat cerewet tentang kecantikan? siapa yang suka pada badan yang berbau? siapa yang suka pada badan yang berparut? Almost girls out there mmg takkan suka pada semua ni kan..lagi -lagi pada yang nak mendirikan rumah tangga tak lama lagi, For sure la menggelabah kan tentang semua part of your body kan. hehehe..


So yaya rasa yaya patut share this product. Yaya bukan saja jual..tapi juga pakai..sebab 
Seriously I’m not making out stories, sabun ni smells so refreshing even after you’re out from the bathroom. The amazing thing about sabun ni is it helps to cerahkan your armpit! Lutut or siku yang gelap pon boleh!

Pertama kalinyaa syampu yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh  dan Pheno SFE untuk membersih menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian ! Ramuannya mmg ekslusif ,antaranya:

1.Garam Buluh- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

2.Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3.Ekstrak Liquorice- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.- Mencerahkan pigmentasi kulit.

4.Minyak Tea Tree- Anti-bakteria, anti-kulat.

5.Vitamin E- Antioksidan, anti-penuaan.- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.Gliserin- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

6.Aloe Vera- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


Sebab apa sabun ini yaya panggil EKSLUSIF?? heheheee..


Nak tahu kenapa? The ingredient la … This soap is luxuriously blended and enriched with anti-oxidants and natural oil. It contains bamboo salt, pu-erh tea extract, liquorice extracts, tea tree oil, vitamin E and aloe vera. Dah baca kan kelebihan - kelebihan bahan -bahan yang ada dalam sabun ni kan tadi..


If you know someone with eczema, rashes, skin problems do share this product as it is proven to help those problem areas.And NOW, thanks to YOU, sabun Marine Essence dah dikeluarkan dalam bentuk BODY WASH dan SHAMPOO! 


EKSKLUSIF LAGI !


Preview Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo dan Marine Essence Nourishing Body Wash. 

- SOAP FREE
- PARABEN FREE
- SLES FREE
- ANTI BACTERIAL
- ANTI OXIDANT



Pagi ni mood sgt happy!!  1st time gune shampoo & body wash Marine Essence. Rambut rase ringan n senang je nk sikat mcm pakai perapiiii!! Kulit kepala plk rase berangiiiin mcm ade mint!! Rase fresh sgt!! Love it!!  body wash plk buat kulit rase lembap!! Waahhh..ketepikan siap2 2 botol shampoo + 2 botol body wash + 2 box beauty bar utk stok sendiri before jual!!  


Alhamdulillah..best sangat rasa bila dapat share ngan orang something yang boleh bagi benefit..kita nak jual pun tak la rasa cam was2 kan..takut tak sesuai ke apa..memang sangat happy setiap hari ada je feedback positive from marine essence user.. Ni ada skali link testimoni kat baby yg ada eczema..

Marine essence shampoo and body wash..no sls | no paraben | higher antioxidants | aromatherapy scents | safe for the whole family |no hazardous ingredients | you'll be amazed with this magical personal care..hehe #marineessence 



Lebih dari 90% customer kami berpuas hati dgn sabun Marine Essence aka panggilan glemer sabun ketiak nie! Terbukti berkesan! Ketiak dan celah2 paha, pelipat yg hitam2 dah mkin putih..gatal2 kulit hilang..kulit dah tak kering..SAPE CEPAT..KETIAK DIA PUTIH DULU..InshaAllah. .





Sharing is Caring~
Memang best pakai sabun Marine Essence sebab dah boleh rasa perubahan dalam masa 3 - 7 hari.

- kulit jadi lebih lembut, cerah dan lembap
- melembapkan kulit di bahagian siku dan lutut
- mencerahkan bahagian yang gelap dan pudar 
- kesan bersalin di bawah perut dan celah paha tiada lagi!

Tak perlu percaya, cuba dulu. 

HARGA BERBALOI-BALOI untuk kesan yang SUPERBBB!!!
Nak order jom pm yaya laju - laju / sms/ wassapp / viber / wechat - 017 9313997
Lambat nanti melepas ~



Eczema bukan terjadi pada bayi dan kanak-kanak sahaja, malah orang dewasa juga..Marine Essence dirumus dari bahan2 semulajadi yg mampu merawat penyakit spt ini.
Nak order jom pm yaya laju - laju / sms/ wassapp / viber / wechat - 017 9313997
Lambat nanti melepas ~

'


MARINE ESSENCE beauty bar, sabun pencerah ketiak dan pangkal peha. Sesuai digunakan utk seluruh anggota badan. Untuk lain2 masalah kulit sensitif, Eczema, ruam, gatal2, jerawat dll. Baunya yg harum sesuai utk seisi keluarga.

Nak order jom pm yaya laju - laju / sms/ wassapp / viber / wechat - 017 9313997
Lambat nanti melepas ~


MARINE ESSENCE beauty bar, sabun pencerah ketiak dan pangkal peha. Sesuai digunakan utk seluruh anggota badan. Untuk lain2 masalah kulit sensitif, Eczema, ruam, gatal2, jerawat dll. Baunya yg harum sesuai utk seisi keluarga.

Nak order jom pm yaya laju - laju / sms/ wassapp / viber / wechat - 017 9313997
Lambat nanti melepas ~



Marine essence | beauty bar | magic bar | body and face | sensitive skin | oily or dry skin |



Marine essence | beauty bar | magic bar | body and face | sensitive skin | oily or dry skin |


So kepada ibu..emak..mummy...umi...dan anak - anak dara yang mempunyai masalah kulit badan, bahan - bahan pelipat badan yang gelap, celah peha, ketiak, leher dan belakang badan yang berjerawat, yaya suggestkan u olls try this Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo dan Marine Essence Nourishing Body Wash. Bukan sahaja sabun tapi ada shampoo lagi..

Nak order jom pm yaya laju - laju / sms/ wassapp / viber / wechat - 017 9313997
Lambat nanti melepas ~

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^