17 May 2013

Jom shopping kain cotton cantik - cantik di Onoja's Cotton !

PERHATIAN : INI ADALAH STICKY POST UNTUK TUJUAN IKLAN, POST TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH, TQ

Assalamualaikum semua,
Okay hari ni yaya nak share satu online shop yang jual pelbagai jenis kain cotton cantik - cantik ! memang teruja gila kalau pergi selongkar facebook 
. Macam - macam jenis corak kain cotton, semua corak - corak latest. Haaa kan dah nak raya, apa kata korang tengok antara corak - corak kain cotton yang yaya dah pilih 
Okay ini corak - corak yang sangat comel. Kalau buat kurung moden sure comel lah !

corak bunga yang cute!

corak bunga yang sesuai untuk yg dewasa juga

corak ni pun boleh buat baju ye, buat sarung bantal baby pun boleh 
HARGA ? setanding kualiti yee.

English cotton gred A RM80/4mtrs Free Postage Semenanjung Sabah&Sarawak +RM10
Postage Additional RM20 every extra meter
berminat klik sini

matching

English cotton gred AAA RM80/4mtrs Free Postage Semenanjung Sabah&Sarawak +RM10 Postage Additional RM20 every extra meter
berminat klik sini

ini kain yang yaya paling suka !
boleh letak lace dan beads nak tambahkan seri kain. hehe


Ini contohnya, hanya contoh yeee yaya jumpa kat google . 
macam - macam boleh buat dengan plain cotton ni.


English cotton gred AAA RM80/4mtrs Free Postage Semenanjung Sabah&Sarawak +RM10 Postage Additional RM20 every extra meter
berminat klik sini

polka dot memang kegilaan remaja la, bila buat baju feeling comel laa.

polka star ! smart 

polka love. memang yaya suka corak kecil - kecil ni. sebab nampak lagi selimmm gituu

corak vintage yang awesome

kain corak reben ! boleh buat baju 

kain plain matching dengan kain corak ! sangat cantik 

kain plain matching dengan kain corak ! sangat cantik 

kain plain matching dengan kain corak ! sangat cantik 

Haaa cantik kan semua  corak - corak yang yaya pilih. perasannnnn..hahaha..so boleh la lawat Onoja Cotton kalau nak beli untuk hari raya, beli banyak - banyak sure ada diskaun, Ini lagi satu contoh design baju yang boleh korang buat dengan kain cotton, boleh amik ilham, raya dah nak dekat ni...hehhe

hanya contoh design yeee !

HOW TO CONTACT ONOJA'S COTTON ?
FB NAME : Onoja's Cotton

EMAIL : onojacotton@gmail.com
CONTACT : 0149298369 

berminat nak iklankan produk anda dengan modal serendah
 RM 15 - RM 30 boleh email 
babygorjes@gmail.com

5 comments:

  1. sume cantik2..tp dah beli kain utk raya..

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

    ReplyDelete
  2. border lace tu xjual ke..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sis, tapi byk online dah jual lace sekarang

      Delete
  3. salam..nak tnya..xder buat dropship ke..??tq..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^