07 May 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN kini dengan 900 000mg dan 5x STEM CELL !

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, sempat juga yaya update pasal Aura White kat blog ni. Sebelum ni aktif jual kat facebook dan offline je ramai customer yang repeat order. Sebab AW ni memang berkesan. Tetapi sebelum tu yaya nak pesan awal - awal jangan terlalu cepat nak bandingkan produk mana lagi okay dan berkesan. u olls kena cuba dulu baru tahu sama ada produk tu sesuai atau tak.

Sebab ramai yang pm dan sms yaya tanya, mana lagi berkesan PRODUK B ke? AW ? aiyaaa susah la yaya nak explain. sebab ada yang sesuai PRODUK B dan berkesan dengan makan PRODUK B, dan ada yang tak serasi dengan PRODUK B  then makan AW berkesan. So nak tahu berkesan ke tak kenalah cuba ye. at least 2-3 bulan untuk setiap produk. Nak tak nak kenalah melabur untuk kecantikan dan kesihatan u olls juga kan.

Dan di sini yaya nak perkenalkan AURA WHITE yang terbaru ! baru je keluar 1 Mei 2013 hari tu..tapi dah larissss macam  PRODUK B juga. 



Assalamualaikum semua !

Alhamdulillah inbox masuk tanpa henti, yaya marathon reply satu persatu, whatsapp pon mcm tu juga. Berpuluh2 masuk semua nak beli
 . Yakinlah AURAWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN memang mampu mengembalikan AURA dan SERI pada wajah darling semua:)

1. 100% halal
2. GMP (Good Manufacturing Practice) Certified
3. HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points ) Certified
 
4. Buatan Malaysia tetapi menggunakan Japan Bio Technology
5. Persatuan Pengguna Islam

Ramai dah order dan yang paling penting sekali mereka dtg lg repeat order sbb dh rasa kesannya.. berbaloi kalau dibandingkan dengan produk setanding yang lain..=)..confirmmm terbaikkk..
 




Kini Aura White  GlutaCollagen datang dengan formula baru ! Penambahbaikkan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .. Banyakkan uolls ? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu ..



Photo

Inilah perbezaan AURA WHITE yang BARU DAN LAMA !


5 SEBAB kenapa anda perlu miliki packaging baru  AURA WHITE 900 000MG :-

1. sebab anda boleh JIMAT HARGA
harga yang lama dan yg baru adalah sama

2. sebab anda boleh JIMAT KUANTITI
yang lama 400 000mg ----> yang baru 900 000mg

3. sebab anda boleh JIMAT PENGGUNAAN
yg lama tahan 1-2 bulan ----> yg baru tahan 2-3 bulan

4. sebab anda boleh miliki UPGRADE FORMULA
yang lama 3x stemcell ----> yg baru 5x stemcell

5. sebab anda boleh DAPAT FREE GIFT LAGI BANYAK.
dulu hanya shaker dan masker ----> kini ada tambahan eyemask, shisedo mask,aura mask! Free pos pulak tu






saya pilih mengundi ! heeheeee



TAKKAN NAK DIAM SAJE ??
 JOM PLACE ORDER LAJUS2 =)

RM 150 SAHAJA !

READY STOCK!! POSLAJU PERCUMA KESELURUH MALAYSIA..



FREE ! FREE ! FREE !

1 MASK AURA

1 SHAKER

1 SHISEIDO MASK

1 EYE MASK

FREE POSTAGE

PM / WASSAPP / VIBER / SMS - 017 931 3997 (cik yaya)

EMAIL - babygorjes@gmail.com

Sekian TERIMA KASIH.  
sebarang pertanyaan lebih lanjut sila email.



No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^