08 April 2013

UPDATE NEW BLOG LIST !

 Assalamualaikum,

Setelah bertahun - tahun tak update LIST BLOG kat tepi ni..so yaya nak bagi peluang kepada blogger- blogger baru / lama untuk mengisi ruang kekosongan kat tepi blog yaya ni. kesian takde penghuni baru. hehehe teringat masa aktif berblog dulu. hu hu hu miss GENG BLOG PINK semua.

Tapi masa cepat je berlalu, saya dah berumur 24 tahun, status not available. hahhaha


effect camera 360 sukaaaa ! wahahaha

dan intan payung saya masih sama 5 tahun lepas, chewahhh !


masih sama, cuma saiz je masing - masing dah lain macam. hahaha !

Ada lagi orang baca blog yayaeh?


tajuk lain pulak dahh. okay kalau nk isi kekosongan di tepi blog yaya ni boleh tinggalkan comment
NAMA :
URL BLOG :

tu jee..nnti yaya update secara berperingkat , itu punnn kalau ramai lagi baca blog laa..sebab dah update BEUTSKIN ESSENCE je! hahaha orang pun bosan

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^