08 April 2013

SEWA BAJU PENGANTIN RM 150 SAHAJA !

Assalamualaikum semua,

Malam ni yaya nak buat iklan sikit. heee kepada sesiapa yang nak kawen tapi edang cut - cut bajet or nak jimat boleh la usha - usha wedding dress dibawah ni ye. Dress ni kawan yaya punye, baru je tahun lepas kawen, bulan 12 so takde lah old skool sangat kan. Masih mengikut peredaran zaman. hehehe..

Bagi yaya sangat murah dia nak sewakan RM 150 ni, mungkin sekali tudung / tak tu tak tauuu lah kan..tu kena contact dia, nk bincang ape- ape sila contact dia yee..kejap lagi yaya bagi cara nak contact yee !

Jom kita reviewwww WEDDING DRESS bawah ni



Kalau berkenan nak sewa untuk wedding atau dinner ke atau majlis sambut menantu atau apa sahaja bolehlah sms mia okey di 0163046005 (Mia) nak kol pun boleh. Harga RM150 sahaja. Deposit Keselamatan RM50. Kalau pos laju pun boleh kena tambah Rm15 untuk postage sebab mia pos pakai kotak memang jaga dress daripada rosak :) 


Pandangan keseluruhan wedding dress Mia, bagi korang puas hati tenung2 he he he ;D. Bahagian kain guna   fabrik Duchess satin


Okey ini pandangan pada bahagian leher wedding dress Mia, warna soft gold :) bahagian badan memang sarat dengan manik jepun. Memang Mia suka sangat wedding dress Mia ni


Dekat belakang ada butang bungkus berderet sampai ke pinggang. Ala-ala classical english gitu tapi jangan risau, itu hanya sebagai display sahaja.. sebenarnya ada zip tersembunyi he he he tak ada lah korang risau butang tu terbuka kan? 



Pandangan keseluruhan wedding dress Mia, bagi korang puas hati tenung2 he he he ;D. Bahagian kain guna   fabrik Duchess satin




dan ini contoh bajunyaa bila dipakai, cantik kan , simple but nice ! RM 150 sahaja yee. 


maybe boleh sewa dengan tudung dan veil kot. heee korang cakap je baca blog cik yaya, dapat lah diskaun kot. wahahah..


so kepada bakal - bakal pengantin yang berminat nak sewa wedding dress ini sila contact mia ye 

RM 150 SAHAJA UNTUK WEDDING DRESS !

BERBALOI - BALOI, SANGAT JIMAT !

CONTACT
016-3046005 (Mia) 


4 comments:

  1. hi..ur fren puye mua cantik laa..bole tak nk tau sape mua dia?
    tq :)

    ReplyDelete
  2. Area mne ye??blh taw saiz ape...??

    ReplyDelete
  3. hyee.. nnti i reveal yaa. tq !

    ReplyDelete
  4. sekarang di tinggal sarawak,, saiz S-M rasanya..boleh contact dy ye CONTACT
    016-3046005 (Mia)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^