24 April 2013

PROMOSI BELI AURA WHITE UNTUK HARI GAJI ESOK !



BUAT BAKAL PENGANTIN

Jom kita fikirkan possibilities menjelang hari perkahwinan dan mcm mane AURAWHITE 400 000mg boleh membantu bakal2 pengantin sume :)

kadang-kadang persiapan dan debaran menunggu hari bersejarah membuatkan kita stress, tak cukup tidur, sibuk, macam2 nak kena fikir sampai keadaan diri sendiri pun tak terjaga.

----> bila dah menjelang hari kahwin, kulit dah tak cantik, garis halus penuh bawah mata sbb tak cukup tidur, mata mcm panda sbb tidur x nyenyak, kulit berjerawat sbb stress, hari2 sibuk ke sana ke mari sampai kulit jadi gelap.
---> Takpe sebelum majlis tadah muka kat mak andam, bolehlah mak andam tepek sampai jadi flawless tapi tu luaran je, sekejap je pun.
---> Majlis dah habis encik suami pun tengok rupa sebenar, alahai.... tak macam yang dia impikan untuk hari pertama alam perkahwinan. kesian tau they'olls. Kesian kat uolls jugak, ye lah bukan uolls yang minx nak jadi mcm tu kan.

# cara terbaik nak atasi problem mcm cerita cliche di atas ni adalah dengan pengambilan beauty supplement opkos! Tapi dah tarikh kahwin tu dah dekat baru nak mencari produk mmg tak sempat nak berkesan ye tak? AURAWHITE berbeza berbanding beauty supplement lain kerana gabungan 3 stem cell yg dicampur sekali dengan nutrient hydrolysed collagen dan glutathione mampu bagi effect yang sangat CEPAT!!! bukan cepat sbb overdose ye syg2 semua, sbb formula AURAWHITE memberi penyerapan nutrient yang lebih berkesan.

So InsyaAllah kalau hari kahwin tu mungkin dah dekat sgt, AURAWHITE boleh jadi 'superman' anda kesan AURAWHITE sgt cepat, seminggu dah boleh nampak. harga pun berpatutan.






CARA PENGAMBILAN AURA WHITE:
1) Masukkan 2 scoop aura white & 120 ml air ke dlam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)












SEMPENA 25 APRIL 2013 ESOK !

HARGA AURA WHITE 
RM 150 + FREE POSTAGE + FREE SHAKER + FREE MASK + FREE SPECIAL GIFT !





BERMINAT UNTUK ORDER SILA

SMS / WASSAPP : 017 931 3997 -yaya 
EMAIL : babygorjes@gmail.com
SUBJECT : ORDER AURA WHITE




No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^