08 March 2013

REVIEW MIRACLE BIO WATER sesuai untuk kulit kering


Salam,

Dah lama tak mereview produk kan.  hehhe rasa macam free je sekarang, so yaya nk share satu produk yang sangat sesuai dengan kulit yang kering dan tak bermaya. Sekarang kan musim panas. huhhhhh panas benar rasa nak sembur satu badan dengan bio spring water ni. sejuk weii..

Kelebihanyaa

boleh la dapatkan di guardian terdekat yaa! harga RM 23 ++


banyak kegunaan bio spring water ni. heheheh..nak sukan, travel, kat baby. dan macam2 laaa..


kepada yang kulit kering selalu tuuuu, boleh la beli ye !

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^