26 March 2013

Bar Kecantikan Marine Essence - Untuk kulit yang gelap !

Assalamualaikum,

Hari ini yaya nak share satu sabun yang sangat best ! yaya akan share produk - produk yang baik dan berkualiti . Kalau untuk bakal- bakal pengantin boleh beli sabun ni 3 ketul terus, sebab korang akan rasa segar dan tenang jeeee lepas pakai.

Sebab apa yaya suke sangat pakai sabun ni. 

- pertama sekali mestilah bau yang sangat lembut dan wangi. bau ala perfume gituuu. sangat wangi !
- banyak buih. sekali korang letak air mmg byk buih.
- lepas pakai 3 hari dah rasa kulit lembut
- kalau ada eczema tu..gatal- gatal boleh pakai, insyallah
-kalau bahagian yang gelap contohnya ketiak / peha / lutut BOLEH PAKAI. tenyeh hari - hari akan cerah okay !


\
Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!




Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh. 


CARA PENGGUNAAN

Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih


CARA PENYIMPANAN

Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan

Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.




Rutin harian saya WAJIB ada 3 benda ini time mandi manda ! heeeee ~
dekat sejam dalam bilik air, menyental badan.


berminat nk try seketul pun boleh ye. 

HARGA:
S/M: RM105 (SEKOTAK ADA 3KETUL)
S/S:RM106 (SEKOTAK ADA 3 KETUL)

SEKETUL RM40 SAHAJA!!

POSTAGE - RM 6 SM/ RM 9 SS

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^