17 March 2013

40 000mg dalam AURA WHITE? TAK OVERDOSE kaa?


Assalamualaikum semua !
Hai...haiii..rajinyaa saya update blog hari ini, sebab nak share banyak info mengenai AURA WHITE GLUTA COLLAGEN ni.



Ramai yang tanya 'Cik yaya, sampai 40 000mg dalam 1 jar ni, tak OVERDOSE kah??

Owhhh semestinya tidakk dear...sbb apa,,yg 40000mg ni dlm 1 jar..bila shake2 tuka jd 400gm ja dlm 1 pengambilan..sekali lagi,,40000mg ni utk 1 jar okay, kita tak amik satu jar, kita amik 1/2 scoop ja..hihi..plus,,kndungan vitamin c dlm aurawhite ni per serving mmg sgt2 okay dah..absolutely x overdose..

Preggy 4 bulan ke atas boleh minum,,nanti kuar baby kulit mulus halus putih berseri licin gebus gebas..hihi.. breastfeed mmg boleh pun, xde masalah, 10x akn bg susu ibu tu banyak..dan khasiat turun kpd baby jgk..gebus gituuu.

Tapi yaya sarankan time period kena stop kejap beraurawhite ye, sebab ianya sama dengan mana- mana produk pencerahan yang lain juga, akan kurang effective jika amik time period sbb masa tu metabolisme kita rendah, jadi membazir je kalau minum time ituu.







Ramai gak yang tanya, ' Macam mana nak minum atau sediakan AURA WHITE ni?'

Cara - cara penyediaan AURA WHITE GLUTA COLLAGEN !

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)
  

Satu lagi INFO mengenai AURA WHITE ialah LELAKI pun boleh minum tauuu..hehehe..mane yang kerja tengah panas, or muka berjerawat. kulit kusam tu..rasa nak berseri - seri sikit. Lagi - lagi yang nak naik pelamin lagi 3 bulan boleh la start minum AURA WHITE ni, kalah bakal isteri anda nnti. tengok kulit u olss makin berseri + cerah. hehehehe...



Jadi secara kesimpulanyaaa AURA WHITE ni memang best ! 10 in ONE . hehehehe...cantik + sihat + ibu mengandung boleh + menyusu boleh, semua boleh. tapi ada had umur yaaaa !

Kalau berminat nak order boleh segera

RM 150 + FREE POSTAGE + FREE SHAKER
BUY 2 - 5 MORE DISCOUNT 

EMAIL - babygorjes@gmail.com
SMS / PM / VIBER / WASSAPP - 017 931 3997

SAYA HANYA MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN POS LAJU . NO COD.
THANKS 


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^