04 February 2013

Sharing my customer testimoni !

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hari ini je dapat dua testimoni dari customer yang dah makan SNE + BE dalam masa sebulan lebih. nak dekat 2 bulan kot. hehehe..repeat order lagi untuk bulan Febuari ni..yaya gembira sangat sebab siap dapat testimoni. selalu repeat order je. no testimoni. he ehe..

Siapa cakap beutskin essence tak berkesan? memang lah makan sebulan ada yang tak berkesan. sebab metabolisme badan masing- masing berbeza. lepas tu minum air pun sikit. makan beutskin then campur dengan supplemen lain contohnya jamu laa.. pil pelansing laaa..so beutskin pun susah la nk effect kan.

PILIH DULU NAK CANTIK KE KURUS? heheheh..

So meh yaya share dulu dua testimoni terbaru. no gambar la..masing-masing malu..so just sms. ini ORIGINAL Yeee.


sedikit tips yang mudah  ! jimat ! murah dari yaya kalau nak cantik dengan beutskin essence or any supplemen yaaa!

Minum la at least 3 liter sehari air yeee

Sebelum tidur
Minum segelas air masak sebelum tidur. Tujuannya bagi mengelakkan kita terkena serangan jantung dan juga strok.Di mana kedua-dua penyakit ini merupakan punca kematian terbanyak yang dicatatkan di Malaysia.

Bangun tidur
Minumlah 2 gelas air masak bagi mengaktifkan organ dalaman kita.

Sebelum mandi
Ada baiknya minum segelas air masak waktu ni. Dapat melancarkan perjalanan darah serta mengurangkan tekanan darah kita.

Sebelum makan 
30 minit sebelum makan, eloklah minum dulu segelas air masak. Amalan sebegini didapati membantu sistem penghadaman. Di mana perut kita lebih bersedia untuk menerima makanan. Perut tidak jadi terkejut olehnya!

Alhamdulillah… sekarang anda dah tahu waktu yang baik untuk minum air masak, kan? Akhir kata, jangan lupa amalkannya ya!






Yaya merupakan stokis SNE yang sah dan BERDAFTAR !
Anda juga akan didaftarkan secara terus menjadi ahli,!
Pastikan yang ORIGINAL SAHAJA ♥
Nak order boleh SMS/ VIBER / WASSAPP - 017 931 3997
(24 hours !, reply ikut keadaan. he heh heee)



UNTUK ORDER SILA JANGAN SEGAN- SEGAN PM YAYA !
TQ.


NAK LEBIH INFO TERKINI DAN SENSASI DARI YAYA ! 
NAK TENGOK TESTIMONI LAGI !
NAK TEMPAH BEUTSKIN ! 


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^