06 January 2013

MISS-V: COOL MEDICATED FEMININE WASH - FEMININE WASH TERBAIK !

Assalamualaikum,

Harini yaya nak share satu produk yang sangat best ! dan berbaloi bagi wanita- wanita kt luar sana yang ada masalah tuttt yang berbau..keputihan...dan kerap berpeluh. Wanita ni memang macam- macam tempat kena jaga, atas bawah luar dalam semua mesti kena jaga. Dah lama kawen pun suami segan nak bagitau  tutttt isteri yang berbau, sabar je la bertahun- tahun. lepas isteri pakai feminine wash dari susuk dara ni baru suami berani cakap suh kekalkan pakai feminine wash ni. tak ke maluuuu cmtu? ish..ish..ish...



Isteri - isteri kat luar sana sebaiknyaa jaga miss v kita dengan sebaiknyaa..lagi- lagi kalau yang masih anak dara tapi ada masalah kegatalan. keputihan..sampai dah takde rupa kalau garu benda tu, yaya jual benda ni pada kawan- kawan je dulu. mereka pun puas hati. keluarlah semua cerita yang selama ni dorang garu tiap2 malam sebelum nak tidur, sebab ape! sebab terlalu gatal. pakai pencuci- pencuci lain sari ayu ke, majakani ke tak jalan, bila yaya bagi try this feminine wash baru tahan skit. now alhamdulillah dah sembuh. tak perlu nak garu- garu lagi.

Serius yaya sangat pentingkan dalaman, walaupun masih anak dara, tetap kena jaga sampai beranak pinak pun, kalau tak nanti tak pelik la kalau laki dah bosan dan cari perempuan lain. haaaa bahaya tuuu..

so yaya sarankan kepada akak- akak..adik- adik yang mana gatal- gatal dan kerap peluh tu sila try this feminine wash, yaya promot bukan sebab yaya jual tapi memang best !

ini review dari yaya sendiri., dah start pakai awal tahun lepas ! memang terbaik :
- mula- mula pakai rasa freshhh..sejuk je
- kalau rasa gatal sebab peluh tu cuci je alhamdulillah okay
- bau yang berubat dan wangi
- kadang- kadang kalau kepenatan mesti keluar keputihan juga kan., sekali je cuci terus hilang.

Alhamdulllilah berbaloi dengan harganya setanding dengan kualitinyaa. sangat best !



NAMA PRODUK : COOL MEDICATED FEMININE WASH
HARGA : RM48
KUANTITI : 100ML
NILAI pH : 3.5 pH




Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.
1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.


2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.



3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.



4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.



5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.



6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.




KOLEKSI TESTIMONI CUSTOMER YANG TELAH PAKAI FEMININE WASH JSD!

Testimoni Customer 1

salam, hai kak.. xtau sy nk cakap suke ke, malu ke, bengang ke.. akk tau.. kan sy ada beli dgn akk FEMININ WASH hari tu. sy ada ckp kt akk yg sy xde apa2 masalah n juz nk jaga kebersihan jew.. husbd pn x penah komplen wlpun dh 4y kawen n ada ank 2 ni.. tetibe smlm mase sy lepas mandi, sy kuar toilet.. sy siap2 depan cermin. husband sy tegur.. "elok la awak pki brand tu, sejak awk pki dh xde bau lg dh.. lepas bersama pn xde bau, awk teruskn jew pki brand tu jgn tukar2 lg dh".. terkedu sy sekejap.. mcm nk suke.. mcm malu.. dlm hati ni..( oh!! rupe2nye selama ni dia simpan dlm hati jew yg bhagian intim aku ada bau)..huh!! sib baik sy tergerak hati nk cube produk JSD ni.. lepas ni sy mesti nk beli jamu pengantin pulak. klu dh ada stock jg lupe bg tau sy yer kak. tq bynk2.. love JSD.

Testimoni Ibu megandung 2


memang bestla feminine wash ni..^_^
kmarin pakai dlm jam4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..^


Testimoni Customer 3 

Ehem,ehem...Lagi testimoni guna cool medicated feminine wash:
Balik dr amik stock FW pd Stokis Jamu Susukdara trus belek2 stock tu dgn cik abg.cik abg ckp kecik botolnya yer.dibuka & dicium baunya..ermmmm wanginyeeerrr,terus cik abg diasingkan sebotol utk kite guna.kite pun msuk bilik air nk try FW utk p'tama kalinya.hmpir menjerit dibuatnya.terkejut dgn ke'cool'an nyer.terasa terus meresap kedlm miss V.mmg nyamannnn giler.segar sgt lps guna FW.Kebetulan mlm ni mlm Jumaat lah pulak.ermm, FW tu utk segarkan miss V kan?? tpi efectnya luar biasalah,mcm kite amik JPD,SKD & MV.hubby kite kta dia dpt rsa geselan didinding rahim.kite pun dpt rasa,hebat betul penangan FW.Dlm hati b'kta,"blm guna Intim Gel lagi".Xrugi & rasa berbaloi sgt FW dgn hrga rm48 sebotol tu.mmg MANIS,MANTAP & PENUH RAHSIA...


Testimoni rkn pengedar jsd


Salam kengkwan jsd..Kte nk share skit ni....2nd day bru dpt buka feminine wash...dh selesai mandi ..kte pun picitla fw ni kat tapak tangan...xde rase apepun...pastu kte apply kt miss v kte n lps tu bru rasa sejuk n nyaman skali.rs mcm dok betoi2 dpn aircond lak...effect slruh bdn tau rs nyaman tu...1st time pkai fw yg mcm ni...:-) ....he..he..stiap kali buang air jer mest cpai fw n wawash kte nyer miss v...satu hr ni rase segar jer kt miss v tu...mmg x rugi la beli fw ni..berbaloi dgn harganyer n kebaikannyer.. thumbs up pd pengasaas kta kak hani..


Testimoni Customer 4

Assalamualaikum & selamat pagi semua...
Nak share cter sndri dr kelmarin lg tp x berkesemptn nk on9....
Cenggini...jumaat aritu sy baru dpt stok FW so nk pakai la time mandi ptg balik keje tu.....
Ttbe time nk mndi tgk dh berdarah...adoiiii...bila masa keluar...tak sedar lngsong...tp mmg dh pakai pad siap2 lah utk kes2 tak sedar cmni lah....so xley la nk bertarawih mlm pertama..huuhuhu...last sblm kluar bilik mandi,sy basuh le cek bedah ngn FW...xde rase apa pun...pastu xsmpai seminit.....uichhhttt....sejuk nyer!!!!!mcm letak aircond woooo!!! melompat2 sy dlm bilik mandi tu...mmg COOL...FRESH sgt...tak pernah pakai FW rasa mcm nie...syok abeh la....Then nk lap badan la dh sudh mndi kn...ttbe rasa d bnda meleleh......uitttt....menyempat2 la...lap badan pun x abeh lg.....cmne nk pakai pad...hadoiii......
agak nyer terkejut kot sbb COOL sgt kn....dia pun tak nyempat2 nk kluar....hehehhe...
Malam tu tidoq dgn lena nya...tak yah bngun sahur..heheh...sedar2 dh pukul 8 pg...tu pun bngun sebab tak selesa...sekali tgk....makkkkkk!!!! BOCORRRR.....habeh kena basuh tilam pulak hari nie....tak pasal2 dapat keje baru...haishhh....dah lapik dgn kain batik pun bocor jugak....(ye la sbb kain batik tu dh lari ke tempt lain..hahahha)Tapi mmg sy dah lama tak piyed banyk mcm nie....last rasa nyer 2 taun lepas kot...pastu piyed sikit2 je....dh tak larat nk jumpa dctor,makan ubat hormon,makan EPO...tp sama jugak....akhirnya.....Alhamdulillah....sy dh kembali normal dgn JSD....
selamanya sy akan setia dgn produk JSD...insyaAllah........terima kasih semua...:)



TESTIMONI 4


testimoni kak ayu sendiri setelah menggunakan MISS-V MEDICATED FEMININE WASH....

Masa kakyu mandi kakyu cuci che pah bedah ngn feminine wash. Oleh kerana baunya yang harum serta mendinginkan kakyupun sapulah satu badan. Tau tak habis je mandi husband kakyu puji-puji melambung...Eh apa yg wangi sangat ni..kakyu jawab, ubat cuci kodok!. "Hmmmm..wanginya sbb lepas kamu kuar dr bilik air, bilik air tu wangi, bau sampai ke bilik!!" hek elehhh..ingatkan nak puji kakyu rupanya puji bilik air wangi. apa2lah labuuu.. yg penting kodok hakak wangi..ahaks ahaks !!!##%% 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dah cuba Feminine wash ?

Kalau belum, elok beli sekarang..sbb permintaan tgh meningkat.

Seperti biasa,kedua produk terbaru ni mmg bagi kejutan baru buat pengguna..kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V.. 
Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...
 Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan..

so pendek cerita memang TERBAEK MISS V ~ FEMININE WASH


BERMINAT NAK ORDER, RM 48 SAHAJA !
EMAIL : babygirjes@gmail.com


1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^