18 December 2012

TESTIMONI KAPSUL SNE




Salam,

Pernah kan terbaca kena makan SNE dahulu baru makan BE..pernah kan..i told you all dah banyak kali. tapi ramai yang susah nak percaya. cakap yaya nak untung banyak la..suh amik banyak. haaaa now tak payah yaya suh beli banyak- banyak..my customer sendiri nak beli 3 BE DAN 2 SNE sekali gus.. haaaa tu dah tunjuk bukti yang memang supplemen SNE ni berkesan..

Yaya bukan nak promot artis- artis je..my customer sendiri dengan rela hatinyaaa bagi testimoni. tak perlu nak yaya mintak- mintak..ini ada yang email yaya cakap yaya paksa customer bagi testimoni. hahaha sungguh lawak. no need la buat mcm tu semua.. yaya tak paksa semua beli. i just promot dan jual my produk. sebab yaya yakin produk ini sangat bagus dan baik untuk kesihatan dan kecantikan..sesuai untuk semua umur,,ada produk untuk wanita dan lelaki..


Photo: Kan yaya dah cakap , makan SNE dulu.. bersihkan apa yang kotor dalam badan tuu dulu,, baru start makan BE..kalau tak kesan lambat la.. sebab dah ada bukti yang sahih my customer cakap cousin dy makan SNE 6 BULAN DULU..BARU MAKAN BE makin nampak perubahan dan cantik putih..

nak order SNE KAPSUL dahulu RM 180 + postage RM 6, 
dijamin anda didaftar menjadi ahli sebab ada pengalaman customer tak didaftarkan last2 cari yaya juga tauuu =)
Yaya Beutskin Essence

inilah KAPSUL SNE ! HARGA RM 180 SAHAJA POSTAGE RM 6 terus jadik ahli !



INI PULA TESTIMONI BEUTSKIN ESSENCE


akak ni dah ambil BE sejak bulan 10 kalau tak silap, mmg pelanggan tetap yaya. hehe..setiap kali order ade je testimoni dy bagi..memang update, cuma segan nak bagi gambar- gambar ni..

ini bukan testimoni BEUTSKIN yaaa..nak tunjuk baju je..heheheh 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROMOSI GILA - GILA KINI BERMULA
18 DEC - 29 DEC 2012

PILIH SET KECANTIKAN DAN KEJELITAAN ANDA !!
1 BE = RM 206
1 BE + 1 SNE = RM 386
1 BE + 1 SNE + 1 EXCEL TEA= RM 470

-TERUS JADI MEMBER
-CONFIRM DI DAFTARKAN. 





NAK LEBIH INFO TERKINI DAN SENSASI DARI YAYA ! 
NAK TENGOK TESTIMONI LAGI !
NAK TEMPAH BEUTSKIN ! 

NAK SHARE MASALAH ? NAK YAYA SUGGESTKAN SET YANG SESUAI? SILA EMAIL TERUSSS zaapp ! zaaap ! hahha ke
 babygorjes@gmail.com

TQ ! siapa lambat harga asal heehe..rugi woo~






No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^