25 December 2012

LET GO AMMABELLE SIZE L

Salam,

Hye this is LET GO TIME !  saya memang suka LET GO..LET GO ni..rasa tak sesuai let go je la kan. takde masalah pun. okay untuk pengetahuan more than 100 email yaya dapat untuk pop look penny dress tu..hehe..tapi dah lama terjual sayangkuuuu sekalian..

Okay now nak let go this AMABELLE SWING DRESS mmg sangat comel this dress tapi sayangnyaaa yaya rasa tak sesuai je pakai. pakai time test je aritu tuuu then tak pakai dah..

Kalau nk beli sekarang kat http://www.modishmodehouse.com/ ye..RM 60 sahaja..

tapi yang yaya nak let go ni HANYA RM 50 INC POSTAGE. dulu time beli RM 70.huk huk huk..


ni kualiti gambar i tangkap mmg tak brape cun..hehe

ini details my amabelle ye

SIZE - L
COLOUR - LIGHT CHOCOLATE
NEVER WORN OUTSIDE  

REFER SIZE L yeee..


kaler ini sebenarnyaa...
inilah bentuk baju


cute kan owner modish  ni pakai. hehe


so kepada yang berminat boleh email yaya ye

babygorjes@gmail.com

HARGA RM 50 sahaja inc postage !

SOLD OUT WITH LOVE ! hehehe thanks cik puan bungeee~

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^