25 December 2012

Kesan selepas minum EXCEL TEA !


Assalamualaikum,

Harini i free sikit so nak share la kesan- kesan selepas minum EXCEL TEA ni...

My review selepas habis minum sekotak EXCEL TEA ni

1- Pagi -pagi memang saya akan ke tandas untuk membuang segala saham semalam !
2- Badan terasa lebih ringan tp kalau tiup angin takde la terbang yeekk ! melampau sangat tuuu
3- Tekstur buangan tuu nampak berminyak sebab excel tea ni membersihkan toksin sekali membuang lemak!
4- Saya amalkan minum 3 kali sehari guna uncang yang sama. jimat wooo dah sekotak RM 75, mahaii!
5- Walaupun rasa  dan baunyaaa saya tak berapa minat tapi gigihkan juga demi menjaga kesihatan 
6- Part paling best berat turun 2 kg.mayb sebab sauna juga selalu.. maintain2 je..okay la kan,, sebab before this susah sikit nak membuang pagi- pagi  hehehe

Okay itu sahaja review untuk excel tea ! ada 30 sachet ye sayanggg.. rendam je macam tea biasa..jangan susah-susah nak fikir .


HARGA PROMOSI - RM 75 SAHAJA! 
POSTAGE - RM 6 SM
                     RM 9 SS

tapi tak boleh jadi ahli terus ye, nak jadi ahli pembelian minimum RM 150 yeee~ boleh beli 2 kotak ye kasi mak satu kee..ayah satu ke...

TO ORDER EMAIL ME - babygorjes@gmail.com 
SMS - 017 931 3997 !


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^