12 November 2012

TUTORIAL MAKAN BEUTSKIN ESSENCE, EASY as ABC




Assalamualaikum,

ramainyaaaa email yaya nak tanya cara makan BEUTSKIN ESSENCE cara yang betul dan berkesan !
mudah je banyak duit, ada kemampuan boleh je makan banyak2. nak makan 6 biji sehari pun boleh. hahaha makin cepat la gebuz!

saya siap buat tutorial lagi supaya korang tak pening-pening nak tanya. heeee!

CARA SATU !
- Makan 1@ 2 BIJI BE + 1@ 2 BIJI SNE pagi (sebelum breakfast )
-Makan  1@ 2 BIJI BE + 1@ 2 BIJI SNE malam ( sebelum tidur dalam pukul 11 )

CARA DUA !
- Makan 1@2 BIJI BE pagi (sebelum breakfast)
- Makan 1@2 BIJI BE (sebelum tidur)

MUDAH sahaja kan, jangan rumit2. jangan konfius2.. telan dan minum air sudah ! ini memang cara paling THE BASIC !

Ada yang tanya, kenapa saya makan tak berkesan, okay ada beberapa sebab yang yaya boleh share disini, sama ada betul atau tidak ini hanya berdasarkan pengalaman yaya sebagai pengguna BE

- mungkin kurang minum air
- mungkin badan terlalu banyak toksin, BE sukar untuk menyerap
- sebab di atas adalah kerana anda tidak ambil SNE sekali
- mungkin anda makan tidak konsisten, makan trial 10 biji terus nak berkesan susahlah cerita. hehe
- mungkin anda tak jarakkan dengan pengambilan supplemen lain, contohnya PIL PELANSING akan menyerap semua khasiat BE kalau anda tidak menjarakkan at least 5 jam setiap supplemen. INI KES NAK KURUS + CANTIK SEKALIGUS !


NAK ORDER SMS ME - 017-9313997 (cik yaya )
EMAIL - babygorjes@gmail.com

1 comment:

  1. hi Yaya,

    Sekarang nie i tgh ambil beutskin 2biji setiap pagi. Macam mana nak ambik SNE, Slimmerz and Beutskin sekaligus,

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^