12 November 2012

saya nak LET GO BAJU ZAWARA ! LOLA DRESS + ALISA SKIRT !

Assalamualaikum semua,

hu hu hu berita sedih bagi saya sebab saya pergi terpaksa LET GO MY ZAWARA BLOUSE yang sangat comel ini. sebab besar la untuk saya walaupun saiz XL tapi besar. huhu sad ! so kalau nk beli sila ukur betul betul ye mengikut ukuran di bawah ye size XL ye, yaya suggestkan yang nak beli ni biarlah ketinggian 160cm ye. jangan rendah macam saya. haahaha kelakar bila pakai. tak comel la. perasan cantik time pakai susah juga.

okay kalau ada yang berminat sila email yaya ye segera ! nnti melepas pulak. 
satu set RM 160 INC POSTAGE, normal RM 180 tauuu.. tapi kalau nak beli satu- satu pun boleh 
TAPI harga LAIN SIKIT LA

RM 99 inc postage untuk LOLA BLOUSE  
RM 75 inc postage untuk ALISA SKIRT !

sebab saya tak pernah pakai. hanya try sahaja tak sampai 15 minit. ada TAG ZAWARA LAGI, PARCEL ZAWARA , dan masih okay sangat 2! takde koyak2. takde bau2. heheheh




RM 99 - LOLA MUSTARD



A dolled structured blouse featuring a waistline of black patch lace. Finished hemline.Chiffon with Linning. Lightweight. ZAWARA modest blouse are fully designed with luxurious chiffon. It is constructed with best quality workmanship. It is designed in a modern, sophisticated and classy look for day and evening, traveling and lounging, business and pleasure. This blouse is silky soft, lightweight, moisture wicking, durable and easy to care for - wash delicate inside out or dry clean and lay flat to dry. Nevertheless, it is featuring a a round neck collar with a waistline of simple patch lace and a single button cuffs on each wrists. The blouse has been cut with a doll regular fit design and it is yet very classy for every girls to have!




ini saiz untuk LOLA BLOUSE YE, YANG EXTRA LARGE  UK/US 16- 18 tuu..sila ukur baik2 dulu.



RM 79 - ALISA BLACK


A long skirt featuring warm color blocks and a banded waistline. Finished hemline. Stretchable Lycra. Lightweight.
ZAWARA modest skirts are fully designed with luxurious stretch micro fiber fabric. It is constructed with best quality workmanship. It is designed in a Maxi length for day and evening, traveling and lounging, business and pleasure. This skirt is silky soft, lightweight, moisture wicking, durable and easy to care for - wash delicate inside out or dry clean and lay flat to dry. These pieces are sure to unleash your sophisticated appeals!






Ini saiz untuk ALISA SKIRT ye ! sangat labuh sesuai untuk mereka yang tinggi lampai. cantik sangat ! saya rendah sangat 150 cm sahaja !! huhuhuhu




MIX & MATCH # 27: BLAUS LOLA & SKIRT ALISSA
Tampil lebih menyerlah dengan kombinasi blaus Lola Merah Tangerin dan skirt Alissa Hitam koleksi Zawara. Padanan yang lebih simple akan menonjolkan penampilan yang ringkas, elegen & moden.

EMAIL ME TO BUY IT ! FIRST COME FIRST SERVE.
babygorjes@gmail.com - 
NAK BELI ZAWARA BLOUSE !



2 comments:

  1. Saya brminat la nk beli satu set..ada lagi ke?

    ReplyDelete
  2. ada lagi sis, sila email yaya babygorjes@gmail.com. i will give you the best price!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^