02 November 2012

READY STOCK 100 KOTAK BEUTSKIN ESSENCE FRESH FROM HQ !!

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua, ehem..ehem..yaya dah ada stok100 KOTAK  BEUTSKIN sekarang..jom order dan simpan stok anda sebelum kehabisan stok macam dulu. seksa woooo nak dekat 400 kotak pending. nasib baiklah dah pos semuanyaaa huhuhu..



cantik kan wanita atas ni. sihat je nampak. makan BEUTSKIN ke kak? hahahaha !

kelebihan kalau u olls beli dengan cik yaya korang ini ialah

- harga saya RM 240 free POSTAGE !!
- saya akan daftarkan terus menjadi DISTRIBUTOR ! iaitu menjadi AHLI !
- akan mendapat harga sebanyak RM 200 sahaja sekotak untuk pembelian kali KEDUA !
- saya akan beri TIPS dari semasa ke semasa mengenai BEUTSKIN ESSENCE !




best kan ! hanya perlu order je di YAYA BEUTSKIN ESSENCE !

ALTERNATIF LAIN IALAH

EMAIL : babygorjes@gmail.com
NO HO : 017 - 9313997

P/S : Kepada customer yang order dengan yaya melalui email or FB kalau tak dapat lagi parcel sila PM or SMS terus yaya ye. jangan segan siluuu..nanti lambat cantik !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOT TIPS ADIRA MAKAN BE DAN SNE !!! Okay ramai tanya yaya cara palinggg berkesan untuk BE ni berkesan.. ini tips dari Adira sendiri iaitu dia pecahkan kapsul BEUTSKIN ESSENCE + SNE KAPSUL then campurkan sekali BEUTSKIN ESSENCE + SNE KAPSUL letak dalam sudu telan/ hirup terus, lebih- lebih tuu dia sapu di muka dan seluruh badan. hehehe ini untuk yang mempunyai budget yang lebih lah ye dan berkemampuan. untuk maintain CANTIK + GEBU least akak kena makan selama 3 bulan untuk kekal lama. jangan makan sekotak then stop memang la kurang kesanya eheheee. JOM ORDER DENGAN YAYA SEKARANG ! 100 KOTAK BEUTSKIN READY STOCK FRESH FROM HQ !

KOTAK PERTAMA - RM 240
KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!!
SMS -017-9313997
EMAIL - babygorjes@gmail.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^