16 November 2012

Jom beli TRIAL BEUTSKIN ESSENCE dulu.

Assalamualaikum,

Ramai yang email dan sms yaya tentang beutskin essence. syukur alhamdulillah, walaupun kadang- kadang yaya memang tak sempat nak reply tak sempat nak angkat call tapi i try my best . Nak memuaskan hati customer lagi yaya try sediakan trial beutskin essence lagi. sebab ada yang kurang berkemampuan, lebih- lebih lagi student kan. mesti nak cantik juga. so yaya ada sediakan trial serendah 10 biji juga ye. bawah ni merupakan harga- harga untuk trial beutskin essence ye. semua ni dah termasuk postage ye. =)




BEUTSKIN ESSENCE

Melicinkan dan memutihkan kulit. 
Merapatkan hubungan suami isteri walaupun telah mengalami monopos atau rahim telah dibuang. Mempunyai rahsia tersendiri hanya sesiapa yang dah mencuba akan dapat merasai dan mengalaminya, kerana mempunyai kuasa ajaib meningkatkan hormon wanita. 
Sangat baik bagi pesakit yang hormon tak seimbang.



\
10 biji untuk stok 5 hari



20 biji untuk stok 10 hari

30 biji untuk stok15 hari 


Kalau berminat nak order trial beutskin essence OR nak meluahkan masalah kulit yang anda alami juga boleh mana tahu yaya boleh beri tips-tips yang boleh membantu. Bukan lah dijamin akan terus okay masalah kulit anda tetapi saya memang dah berpengalaman kulit berjerawat, berjeragat, kusam dan berminyak. 4 in 1 la..hehe so kalau ada masalah sila

email me @ babygorjes@gmail.com
 sms 017 9313997



TAJUK - ORDER TRIAL BEUTSKIN ESSENCE 

< 10 BIJI / 20 BIJI / 30 BIJI >< ALAMAT>< NO HP>


1 comment:

  1. Kalau nk order mcm mana ye yayah?? Boleh x bg email?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^