16 November 2012

CARA MUDAH UNTUK ORDER BEUTSKIN ESSENCE !



Assalamualaikum,

Salam Maal Hijrah semua pembaca blog, semoga semua sihat selalu dan sentiasa di murahkan rezeki.Aminnn.

Macam mana dengan cuti anda? best tak. minggu ni asyik cuti je kan best! tapi saya lagi besh menganggur menunggu masa untuk interview SPP ! pheww takut juga. nota dah print tapi tak baca pun. hehehee

Okay cukup pasal diri sendiri. sekarang nak share dengan korang semua antara testimoni yang yaya dapat dari customer- customer yang dah beli SNE dan BE dari yaya. thanks ye sebab sudi share testimoni 



TESTIMONI 1 #

MIGRAIN HILANG SETELAH MAKAN KAPSUL SNE !



TESTIMONI 2#

KULIT MAKIN GEBUZZ SAMPAI NAK TANGKAP GAMBAR HARI - HARI. 


TESTIMONI 3# 

KULIT MAKIN LICIN  BARU MAKAN 11 HARI 




Untuk pengetahuan, sesiapa yang order dengan yaya, yaya akan terus daftarkan keahlian SNE terus kemudian anda akan mendapat kad selepas 1- 3 bulan ye. HQ akan uruskan. jadi sila beri nama penuh mengikut kad pengenalan ye. jangan bagi nama glamer. tak dapat cash out cek nanti !


ini antara kad - kad keahlian yang telah diproses dan cek- cek yang diperolehi oleh ahli- ahli paling sikit RM 6 paling banyak RM 30k !! SESIAPA YANG BERMINAT NAK MENJADI AHLI? JADI STOKIS? JADI DROPSHIP  BEUTSKIN ESSENCE !

BOLEH HUBUNGI YAYA dengan tajuk

SAYA BERMINAT NAK JADI MENJADI AHLI SNE ? JADI MOBILE STOKIS SNE? JADI DROPSHIP  BEUTSKIN ESSENCE !


EMAIL : babygorjes@gmail.com
SMS : 017 931 3997

YAYA AKAN TERANGKAN DARI A-Z untuk bantu adik-adik , kakak- kakak semua jana income 4 angka setiap bulan. =) sambil cantik sambil jana income ye! 

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^