27 November 2012

Betul ke FELINNA INCH LOSS LOTION ni boleh hilangkan inci?? hmmm..







Assalamualaikum semua,

Harini yaya nak update sikit about FELINNA INCH LOSS LOTION ni, yaya sebelum menjual apa- apa produk  yaya akan try pada diri yaya dulu untuk memastikan keberkesanan dan kepuasan hati kepada pelanggan yaya. TETAPI kalau kurang atau tidak berkesan kemungkinan anda sendiri yang salah, contohnyaaa


tak jaga makan, kalau makan 3 nasi pinggan pun tak guna pakai felinna inch loss ni,
BETUL KAN ??!

hehehe masa yaya try this lotion mula- mula

PERTAMA
my 1st impression is WANGINYAAA MACAM BAU BABY pun ade.

KEDUA
hehe yang kedua is the warna.. PINK u olls~! sangat menarik. lain dari losyen2  slimming yang lain. Yang



KETIGA
ketiga tahap kepanasanyaa adalah minimum, jangan sapu sampai separuh botol habis, sebesar duit 10sen pun dah ok what. sapu kat lengan, peha, perut, punggung, dan daguuuu pun boleh. sebab boleh meruncingkan dagu korang. tak percaya??? meh sini i bagi testimoni dagu dah runcing !


ini merupakan testimoni beliau

Sapuuan Inchloss Lotion di Bahagian Dagu dan pipi..Mampu melangsingkan pipi bulat anda menjadi bujur..WAHHH

Ok!!! Event msa muka bulat pn PERHATIKAN My dagu.....msih ada runcing sdikit wlaupun brlapis...now bila dh diet of coz face pn slim kan.... Pic ni antra 1 thn lebih yg lps la...rmbut pn pndek..skin pn agak gelap sdikit.... Bila inchloss dh ada just apply hati2...(puas dh hati...lega skit..huhhh)



ini testimoni owner FELINNA INCH LOSS sendiri ! makin hot yawww

DAN DI BAWAH INI PULA ANTARA TESTIMONI CUSTOMER YAYA YANG DAH PERCAYA PADA FELINNA INCH LOSS LOTION NI, dia pun sama macam korang juga mula- mula tak percaya. tapi bila dah hilang 2 inci haaaaa terus bagi testimoni tau !











DI SAMPING ITUU. chewahhh dah macam karangan bahasa melayu pulaa. FELINNA INCH LOSS ni ada KELULUSAN KKM okay ! jangan risau hanya sapu sahaja ye


okay lah setakat ini sahaja update yaya untuk kali ini,. badan tengah berangin. angin pakai losyen ni. wangiiii... berminat nak order?? macam biasa

p/s : i love beutskin essence + kapsul sne ! heheheh nak make up pun mudah !

SEBOTOL FELINNA INCH LOSS LOTION /180 ML
RM 75 FREE POSTAGE 

NAK ORDER?? 

SILA EMAIL YAYA
babygorjes@gmail.com

or 

SMS YAYA

017 931 3997 


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^