16 November 2012

Apakah Perbezaan BEUTSKIN ESSENCE dengan KAPSUL SNE ?

Assalamualaikum,

Tajuk di atas merupakan antara soalan- soalan hot customer ye, tak larat nak taip panjang- panjang. tapi gagahkan juga tangan ni. Tapi untuk entry kali ini khas untuk menjawab persoalan

APAKAH PERBEZAAN 
BEUTSKIN ESSENCE DENGAN KAPSUL SNE??


Okay yang pertama sekali sudah semestinya kotaknya lain. HAHAHA!

INI BEUTSKIN ESSENCE ye sayangkuuuu

INI KAPSUL SNE ye sayangkuuu intan payunggg

PERBEZAAN KEDUA pulak ! dah sah- sah la kandungan nya lainn...


tengok betul- betul..kapsul yang hitam sikit tu BEUTSKIN ESSENCE. yang kapsul merah tu KAPSUL SNE ye sayangggg.

PERBEZAAN yang ketiga pulak ! iaituu...fungsi sudah semestinyaaa berlainan juga

FUNGSI BEUTSKIN ESSENCE

1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

FUNGSI KAPSUL SNE

1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti


HURAIAN EXTRA BONUS FROM CIK YAYA hahahhahah!

Nak bagi komee komee ni faham lagi meh saya huraikan sikit :

KAPSUL SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dah mula protes dengan sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.

Maksud saya disini, kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi KAPSUL SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi (100%) berbanding BEUTSKIN ESSENCE (30%). BEUTSKIN ESSENCE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit. Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, KAPSUL SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BEUTSKIN ESSENCE sahaja, BEUTSKIN ESSENCE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.Jadi, kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Paling lama diambil adalah 3 bulan.

Secara kesimpulanyaaa selagi badan korang tak dibersihkan dengan toksin- toksin jahat tuuu..selagi itulah sukar BEUTSKIN ESSENCE nak menyerap dan bekerja dengan semaksimum yang mungkin. Sebab itulah lambat berkesan..lambat putih..nak buat macam mana dah badan penuh toksin berkarat semua. Jadi KAPSUL SNE  lah yang bertindak sebagai pembersihan toksin dalam badan. TETAPI jangan serang yaya pulak bila tiba- tiba badan anda rasa sengal-sengal or naik jerawat sikit itu semua toksin kotor punya kerje la..KAPSUL SNE sedang membersihkan..membuang melalui jerawat dan lain- lain yang sewaktu denganyaa..nanti BEUTSKIN ESSENCE akan kasi kulit korang licin dan pink - pink gituu..nampak muda dari umur sebenar? tak mauuu ke? ADIRA pun makan setahun okay barulah dapat kulit macam tuu.
Faham semua cikgu yaya dah mengajar dah ni..hu hu huh huuuuuu





tak nak ke kulit macam adira ni? 

kalau nak penerangan lebih mendalam..lebih melanjut...hehe sila email saya lebih mudah

babygorjes@gmail.com

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^