15 October 2012

UPDATE MENGENAI STOK BEUTSKIN ESSENCE - 15/10/2012



Salam, okay kepada yang dah order BEUTSKIN ESSENCE mmg ade sesetengah customer yang belum di pos. tapi masing-masing dah diberitahu kan. syarat- syarat sebelum PRE ORDER, jadi sila baca kembali syarat syarat tersebut. saya faham anda inginkan barang yang sudah anda bayar, saya pun nak sangat- sangat pos barang anda . tapi stok masih belum sampai. jadinyaa harap saling memahami. yaya mintak tolong 
sangat- sangat. =)

Salam, okay sila baca syarat- syarat di bawah ni dahulu, kemudian kalau SETUJU yaya akan beri no akaun terus ye . TQ!

SYARAT UNTUK ORDER BEUTSKIN ESSENCE [BE] [BERKUATKUASA - 5/10/2012]
Salam/Hye dear, okay yaya terangkan situasi dahulu ye. hehe macam seriusss je pulak,

Stok BE untuk minggu ni mmg FULLY BOOK....yang sedia ada dah di BOOK, TAPI..TAPI..
•You ALL boleh masuk PRE ORDER, sangat digalakkan SEBAB if you tunggu time stock dah sampai pun mmg semua stok tu dah di booked dan tunggu untuk di pos shj, so mmg takkan sempat nak book dah.Jadi untuk pastikan you dapat BE, masuklah PRE ORDER,If you tanya distributor lain pun mereka mengalami situasi yang sama
•PRE ORDER means, you kena buat full payment, then tunggu barang di pos dalam masa 2-3 minggu, insyallah kalau tiada masalah. ANDA MUNGKIN BOLEH DAPAT AWAL / LEWAT. tapi xde la sampai 2-3 bulan pulak. hehehe.
•Stok adalah sangat terhad, keutamaan diberikan kepada yang membuat payment sahaja.
•Yaya takkan amik URGENT ORDER sebab sehari nak pos berpuluh2 kotak, jadi ikut batch yang penting semua pasti akan dapat.
•KESABARAN adalah penting apabila order BE. sebab BE merupakan produk HOT SELLING sekarang, ramai berebut. Yaya hanya ambil stok hanya di
HQ SNE KUALA LUMPUR sahaja.
•So, kalau faham situasi di atas boleh buat pilihan nak order dgn yaya or org lain. Pilihan di tangan anda, yaya lebih suka terangkan situasi kepada customer supaya mereka tidak marah yaya di kemudian hari.? Heheheheheh, =)

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^