11 October 2012

TIPS cantik dan berkesan dengan BEUTSKIN ESSENCE !

Assalamualaikum semua,

semoga sihat- sihat belaka dengan BE ! hehe amboi mentang- mentang jual BE  asyik nak promot je, kata cikgu. memang adalah kepakaran promot- promot ni, so hari ni yaya nak share dengan u olls semua tentang tips supaya BEUTSKIN ESSENCE yang korang makan tu dengan lebih berkesan. sebab ada sesetengah customer yang tanya

                                             

' perlu ke makan KAPSUL SNE sekali untuk berkesan?'
' nak makan berapa biji sekali BE ni?


itu antara soalan yang sering di tanya. jadi baik lah yaya terangkan dalam blog senang dan mudah orang nak faham. walaupun korang mungkin sukar nak faham. hehe biasalah tu, mula- mula je, lama- lama faham la. sebelum tu yaya nak korang tengok gambar ni dulu , meh teka berapa umur wanita ini. jengg....jengg..jengg...


cepat teka !......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dah teka? belum? lambat la korang ni. meh yaya bagitau je lah terus. heheh, umur wanita cantik di atas ialah

50 ++ okayy !!! Josephine Lee (Penasihat Kecantikan SNE). 
haaaa tak teruja dan jeles ke? hehehehe ni semua penangan mengamalkan produk SNE , 
jelesssnyeee macam 30 an pun ade



okay sekarang yaya nak share TIPS / PAKEJ supaya BEUTSKIN ESSENCE ni more powerfull gituuu..hehe 



Untuk Mendapatkan kesan yang puas hati. anda perlu menggunakan produk BEUTSKIN selama 3 bulan berturut-turut. Anda mesti menggunakan SNE+BEUTSKIN+TEA EXCEL.. Dengan menggunakan 3 produk ini, proses  untuk mencantikkan kulit akan lebih cepat dan efisyen. kulit akan kelihtan licin putih dan gebu.Selain itu, kesihatan dalaman terjamin dan penyakit tercegah. kita boleh lihat TESTIMONI dari artis AKEDEMI FANTASIA ADIRA

SET JELITA SNE ( 1 SNE + 1 EXCEL TEA + 1 BEUTSKIN ESSENCE)



KENAPA anda perlu menggunakan 3 jenis produk dalam satu masa???

SNE
1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti

BEUTSKIN ESSENCE
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

EXCEL TEA
1.Singkir Toksin dalaman dan cegah toksin luaran
2.Mengurangkan lipid darah
3.Lindungi hati Dan pundi hempedu
4.Baiki TEKSTUR KULIT
5.Singkir Lemak
6.Menentang PENUAAN


p/s: lagi banyak makan beutskin lagi cepat proses pencerahan kulit. mesti makan dengan SNE.. JANGAN makan beutskin sahaja!!.. banyakkan minum air putih juga atau tea excel


DISEBABKAN YAYA TERLALU BAIK HATI. HAHAHAHA, meh nak bagi 3 tips berguna lagi untuk korang.  atas ni tips pemilihan produk je. bawah ni tips-tips rahsia. haha


  • Untuk mendapatkan kesan cepat serta penyerapan BEUTSKIN ESSENCE oleh badan secara maksimum, pastikan sistem pencernaan dan perkumuhan anda dalam keadaan baik. Jika anda sentiasa sembelit, letih, tidak bertenaga, pening kepala, jerawat naik tak kira masa, ini memberi isyarat badan anda mengandungi banyak toksin, perjalanan darah terganggu dan sistem dalaman badan dalam keadaan tidak memuaskan. Sila ambil KAPSUL SNE terlebih dahulu atau boleh diambil serentak.

  • Air masak/mineral perlu diminum dalam kuantiti lebih banyak iaitu antara 2.5-3.5 liter sehari. Jika anda jenis orang yang kurang minum air (hanya 3-4 gelas sehari), pengambilan supplement yang bagus seperti KAPSUL SNE dan BEUTSKIN ESSENCE hanyalah membuang duit..:) Air penting untuk penguraian dan penyerapan zat2 penting yang diperlukan serta berperanan mengangkut/menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.

  • Sila ambil supplement pada masa yang betul, iaitu sebelum sarapan (perut kosong) dan sebelum tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan2 lain yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut.. Amalkan juga gaya hidup aktif, sentiasa bersenam dan mengambil pemakanan seimbang selain menggunakan penjagaan luaran/skincare yang bersesuaian..





INFO PENTING SEBELUM MAKAN BEUTSKIN ESSENCE / PRODUK SNE !


ADA KELULUSAN KKM : No.Pendaftaran KKM: MAL08031430TR !

ADA PENGESAHAN STATUS HALAL

INI UNTUK KAPSUL SNE SAHAJA 

INI UNTUK 4 PRODUK SNE IAITU

-WIS D ESSENCE
-ARTERCARDY ESSENCE
-BEUTSKIN ESSENCE
-REBOND ESSENCE



Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung!!!!! 

Menyusukan bayi BOLEH AMBIL -2 BIJI SEHARI

Cara makan  : 2 biji sehari (sblm tidur) atau 
                     : 4 biji sehari (siang & malam)


Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong) 


DAH JATUH HATI DENGAN PRODUK SNE? hehehe

jom email yaya untuk dapatkan harga istimewa dengan pembelian 1 SET ini

1 BEUTSKIN ESSENCE
1 EXCEL TEA
1 SNE

NORMAL RM 556 INC POSTAGE, mahalnyaaaaa...


BUT IF you EMAIL ME
babygorjes@gmail.com
ADA HARGA ISTIMEWA !Jimat u ollss~hehe rugi kalau tak email tauuuu


MUDAH JE, JUST EMAIL ME

 EMAIL : babygorjes@gmail.com
SUBJECT : NAK TAU HARGA PROMO SNE !
DETAILS : NAMA/ NO KP/ ALAMAT/ NO HP

then yaya akan reply yaa!





5 comments:

  1. Nk ode ni tp x tau cre nye bleh bagi no fon x

    ReplyDelete
  2. Salam, excel tea boleh ganti air masak ke? Cos in a day I byk sgt minum excel tea sampai 6-7 gelas so rasa mcm x larat pulak nk minum air masak lagi.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. law nak makan tiga2x tu mahal sgt lha...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^