13 October 2012

AURA MAYA SKIN CARE READY STOCK now!




Assalamualaikum,


ini hanya pengumuman kepada pencinta- pencinta AURA MAYA SKIN CARE, yang mesti tercari-cari stok sekarang. alhamdulillah setelah berminggu- minggu stok terputus. akhirnya kembali kamu ye aura maya. opps esti ada yang terkejut tak pasal-pasal pos pasal aura maya cik yaya ni.


1 SET mengandungi

- 1 SABUN (HIJAU -utk jerawat/ KUNING- kulit normal)
- 1 KRIM MALAM
1 KRIM SIANG

Untuk pengetahuan semua, yaya dah lama mula jual AURA MAYA ni, hehe. tapi aktif kat facebook je. tapi rasanya ada juga yang baca blog yaya. mayb tak ternampak update kat status facebook ke. hehe so senang umumkan kat sini je. tapi pengeposan hanya pada hari RABU okay, sbb nak settlekan parcel2 yang tertunda ituu.. kesian mereka dah tunggu hampir sebulan. huhu. sampai stok yaya pun licin. nak pakai krim malam pun berjimat cermat. huhuhu sedih gila tauu..

rasa maca nak sharing lah skit kat blog testimoni aura maya ni.heheh entah2 ada yang berminat ke.heheh.


ini perubahan- perubahan muka yaya. oh maiiii malu sebenarnyaaa..tapi redha je laa..nak bagi korang cantik juga. tuan tanah kenalah tunjuk bukti kan. uwawawa..jgn gelak! 










dan terkini 11 OKTOBER 2012 kulit muka yaya. hehe tak payah nak mekap sgt aihh..


dah nak last sem, rajin la menangkap gambar


makin buncit pipi i nyahhh~ pakai lah aura maya. barulah rasa yakin CHOYYY~

muka paling mahal sebelum pembentangan VIVA. oh gosssssssss


SEPERTI BIASA NAK ORDER SILA JANGAN MALU-MALU

email : babygorjes@gmail.com
bagilah details anda selengkapnya.

NAMA/ ALAMAT/NO HP / AURA MAYA SET KUNING/HIJAU 

opps lupa! HARGA RM 140 inc postage

2 comments:

  1. nak tanye...aura maya ni boleh hilangkan parut2 jearawat yang berlubang2 x?

    ReplyDelete
  2. Klu order bila blh dpt ye?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^