21 September 2012

Nak beli BEUTSKIN ESSENCE dengan harga murah !

Assalamualaikum,

Alhamdulillah..masih diberi kesempatan untuk bernafas. phewww tetibaaa ayat matang kan. saya rindu nak menulis tentang diri saya. tapi masa tak memberikan kesempatan lansung, sebab saya buzy dengan study dan disamping bisnes, yelahhh hidup tak nak menyusahkan ibu bapa kenalah berdikari kan. gunakan teknologi yang ada untuk cari income chewahhh !

okay , harini yaya ada berita baik untuk semua pengguna BEUTSKIN ESSENCE dan yang berminat untuk mencuba supplemen kecantikan BEUTSKIN ESSENCE ni. siapa tak nak kulit cantik berseri macam ADIRA ni memang pelik laaa u olss~

Mulai hari ini , yaya akan daftarkan terus customer yang membeli 1 kotak BEUTSKIN ESSENCE sebagai ahli

BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA,
POSLAJU PERCUMA SELURUH MALAYSIA, 
ANDA AKAN TERUS DIDAFTARKAN SEBAGAI DISTRIBUTOR.

KOTAK KE-2 DAN SETERUSNYA = RM200 SAHAJA**
TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA**
TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA**
TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA**

** POSLAJU RM6 SEMENANJUNG MALAYSIA/RM9 SABAH & SARAWAK.


meh kita kaji kulit adira sekarang !


nampak sungguh perbezaanya kan. kulit putih bersih 

walaupun yang lain kategori cerah tapi Adira tetap menyerlahhh u olsss

tengah panas pun cantik . huhuhu

sangat la HOT !



CANTIK !




SANGAT CANTIK !



SANGAT-SANGAT CANTIK !



GILA CANTIK !!


Okay kepada yang berminat nak dapatkan produk yang Adira amalkan ini iaitu BEUTSKIN ESSENCE boleh la PM yaya di FB YAYA CATALYST / email babygorjes@gmail.com

harga murah-murah je

SEKOTAK RM 240 SEMENANJUNG/ RM 250 SABAH SARAWAK!!

selepas korang beli sekotak ni, korang akan didaftarkan sebagai ahli dan akan mendapat harga ahli la pulak hehehe boleh beli BEUTSKIN ESSENCE dengan harga RM 200 SAHAJA ! jimat gila kan. dari korang beli berkotak-kotak tapi harga tetap RM 240 sangat lah rugiii. so jom email yaya untuk order dan dapat harga murah untuk belian KE -2 dan seterusnyaaa !


kita pun nak upload pic kita gakk..asik gambar adira je, dah la blog saya, hehehehe !!


yelaahhh kita tak cantik macam Adira, tapi kita suka kulit kita. HAHAHA !
 nak tau rahsia jom email me babygorjes@gmail.com




NAK LEBIH INFO TERKINI DAN SENSASI DARI YAYA ! 
 KLIK SINI
NAK TENGOK TESTIMONI LAGI !
 KLIK SINI
NAK TEMPAH BEUTSKIN ! 
 KLIK SINI

NAK SHARE MASALAH ? NAK YAYA SUGGESTKAN SET YANG SESUAI? SILA EMAIL TERUSSS zaapp ! zaaap ! hahha ke

EMAIL ME : babygorjes@gmail.com
SMS ME   : 017 931 3997 (ONLY SMS NO CALLING MAA)



UNTUK COPY SEBARANG INFO DALAM BLOG INI SILA MINTA IZIN TERLEBIH DAHULU di babygorjes@gmail.com


49 comments:

  1. kamu sungguh comel n cute yaya...
    akak @Diijul Adila Rosli nie...
    akak dh xsabars nak try.... uh!! teruja

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. effect full body dear. hehhe
      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  3. halal ke beutskin ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. halal dear


      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  4. tu kulit yaya after gne tu ke ?? cmne nak order ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dear after guna makin besh kulit!

      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  5. Mmg betul akak pun dh try... Product ni disahkan halal ada sijil lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay je dear ..hehe

      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  6. adik kat area mana ni? Akak Di PJ ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaya area MELAKA dear..

      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  7. Bayaran blh dibuat melalui kredit kad x?

    ReplyDelete
  8. Mcm mana nak dapatkan Di Singapore

    ReplyDelete
  9. Kalau sy nk beli hr nie blh ke? Sy di bkt jalil. Sy blh dtg ambil sndiri skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je dear nk order

      nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  10. ayu yg gambar sebelah adira tu tak makan beutskin ke?

    ReplyDelete
  11. SALAM YAYA NAK ORFER MCM MANA PRODUK NI, BOLE BAGI NO FON TAK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  12. salam...dik, akak nak oder...kena isi form ke ape?

    ReplyDelete
  13. Sy nk buat order,pls email sy detail mana sy nk amik sbb sy stay ampang kl, ellla_ali85@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam awak..ade stock x? klu nk tye klu order bile bole dpt yer..

    ReplyDelete
  15. Salam..yaya pliz pm me..i want to order.tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak order email to babygorjes@gmail.com
      or sms 017-9313997

      KOTAK PERTAMA -RM 240
      KOTAK KEDUA - RM 200 SAHAJA!!!

      Delete
  16. kalu berhenti mkn ada apa2 kesan sampingan x?

    ReplyDelete
  17. if mkn nie je n xmik SNE kapsul xpe ke?

    ReplyDelete
  18. cuba bg ayu sebelah adira tu makan then nak tgk. sbb adira mmg dah putih. cuba bg yg kulit gelap pulak :-)

    ReplyDelete
  19. Nak COD cmner?sy area a.gajah

    ReplyDelete
  20. Cik yaya .sy kt area selayang cmne nk dptkn produk ni

    ReplyDelete
  21. Berapa lama kesannya terselah?

    ReplyDelete
  22. boleh dpt kn yang trial x? klu nk beli yang trial kne beli kotak pertama jgk ke

    ReplyDelete
  23. cik yaya, klu nk beli yang trial,kne beli kotak pertama jgk ke?

    ReplyDelete
  24. Nak tanya satu kotak ada berapa biji?
    Brp lama boleh tahan?
    Penghantran free or wht?
    Yaya dh brp lama amalkn beutskin ni?

    ReplyDelete
  25. cik yaya . makan be saje ke ? atau makan be dengan kapsul sne :)

    ReplyDelete
  26. cik yaya, kalu nak beli BE ngan SNE, berapa pricenya?

    ReplyDelete
  27. xde side effect ke mkn be ni?? klw kite stop mkn kulit kite kmbli ke asal or still cerah?

    ReplyDelete
  28. Cik yaya kalu kulit berjeragat bleh bersih tak? klo nak oerder camner yer? i from jb







    ReplyDelete
  29. cik yaya kalau kulit berjeragat boleh bersih tak? sekotak boleh tahan berapa lama?

    ReplyDelete
  30. saya dah makan 30biji dalam masa 2 minggu tapi still tidak nampak kesan.. bila kesannya akan namapk???

    ReplyDelete
  31. saya menyusu anak bole gak ke makan

    ReplyDelete
  32. ada stok lagi? and ada utk trial pack dlu tak? :)

    ReplyDelete
  33. ada stok lagi tak? and ada tak utk trail pack punya? :)

    ReplyDelete
  34. kalau cuba sekotak kulit nmpak perubahan ke???

    ReplyDelete
  35. Cik yaya sibuk niii-.-

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^