09 August 2012

BEUTSKIN ESSENCE- free postage!!

Alhamdulillah, sambutan BEUTSKIN ESSENCE sepanas ACAI BERRY ABC dulu. ramai yang berebut. saya punya stok pun terpaksa bagi dulu. huhuhuhu. tak cantiklahh raya ni. uwaaaa!

ini merupakan print scren untuk harini sahaja.siapa nak order, cepat sebelum minggu depan. minggu depan saya dah bercuti dari ambil order.


ni contoh kapsil BE yaaa.  mudah je telan sahaja. pastu terus cantik! heheheh



Photo: BEUTSKIN ESSENCE merupakan produk yang mendapat tempat ke
8th dalam  China International Health Care EXPO 2008 State Science and Technological Progress Award  For Health Product

ONLY RM 240 INC POSTAGE!! ITS FREE POSTAGE~!!!

BEUTSKIN ESSENCE merupakan produk yang mendapat tempat ke

8th dalam China International Health Care EXPO 2008 State Science and Technological Progress Award For Health Product



i love my skin now

nak order sila 
SMS : 017-9313997 
or
kat facebook je. 

sekian laporan harini.


UNTUK COPY SEBARANG INFO DALAM BLOG INI SILA MINTA IZIN TERLEBIH DAHULU





7 comments:

  1. cik yaya chantek skrg.. :) aish... jelez sdah~

    ReplyDelete
  2. orait..roger!!

    http://syisyimisi.blogspot.com/2012/08/jom-shopping-untuk-rayaharge-murah.html?showComment=1344527494265#c8427375122527525398

    ReplyDelete
  3. betul ker Free Postage? taupn area KL jer?

    ReplyDelete
  4. betul ka Free Postage? taupun area KL jak?

    ReplyDelete
  5. nak tnye ble x? klu ibu mngndung n mnyusu kn ank,ble x mkn pil ni.

    ReplyDelete
  6. nak tnye ye..da bpe lame u mkn beutskin essense sne ni ye tuk dpt kesan cm kulit u tu sis

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^